Zdravím vás, už asi 3 dny mám problém s načítáním ikon a souborů v mém ntb, mám win7. Prostě když kliknu na nějakou složku ,vůbec se nezobrazí ikony a nahoře to šíleně dlouho načítá anebo když kliknu na Tento počítaač, tak by se měly zobrazit disky a voné místo na disku, ale nic se nenačte a nahoře je zelený pruh, jakože to načítá a na ikonkách vlevo je lupa.. viz obrázek. A taky se mi zvýšila teplota, skoro nic nedělám a mám 75-80 °C (občas dokonce až 90-95) v jádře, dřív to bývalo 60-65 max. Zkoušel jsem to projet Malware Bytes, ale ten nic nenašel. Fakt nevím ,co se to děje
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2013 20:52) ---
kouknul by se někdo :)
Problém s načítáním ikon + zvýšená teplota Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Problém s načítáním ikon + zvýšená teplota
W7 mnoho neznám a myslím, že to bude systémová chyba, ale nelze vyloučit ani chybu RAM anebo HDD.
Pro začátek zkontroluju disk a dej sem screen - http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
Pro začátek zkontroluju disk a dej sem screen - http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
-
- Pohlaví:
No je toho půlka, ale budíž. StáhniGM rozbal to a najdeš tam soubor ISO. Ten vypal na CD, nabootuj z toho a spustí se kontrola RAM. Tak kontrola trvá několik hodin, dle velikosti RAM a tak je lepší nechat to třeba přes noc. Pokud se ti budou objevovat chyby, červené Error nemá smysl v kontrole dále pokračovat. Potom otestuj každý modul RAM zvlášť abys našel případný vadný.
To si nech na později. Je možné, že tam máš nějakého vetřelce. Toto téma nech zatím otevřené a založ si další v sekci HijackThis a požádej o kontrolu logu - tamní odborníci poradí co dál.
návod najdeš tamtéž, anebo ho mám v podpisu.
To si nech na později. Je možné, že tam máš nějakého vetřelce. Toto téma nech zatím otevřené a založ si další v sekci HijackThis a požádej o kontrolu logu - tamní odborníci poradí co dál.
návod najdeš tamtéž, anebo ho mám v podpisu.
díky za reakci, tak dobře ,zkusím to udělat přes noc..jo a mimochodem, mám Tune UP a v něm jde taky udělat kontrola disku, tzv DISC DOCTOR a to jsem udělal včera a žádnou chybu to nenašlo, taky to trvalo celkem dlouho. Jinak log z HijackThisu jsem tu dával do samostatné sekce již včera, snad se někdo podívá..
-
- Pohlaví:
Včera? Dneska. To víš, je víkend, prázdniny a svátky takže kluci mají také domácí povinnosti.
už ani nevím kdy je včera a kdy dnes
jsem teď trošku mimo, tak se omlouvám... ok, vyčkám :)

Re: Problém s načítáním ikon + zvýšená teplota Vyřešeno
tak tu kontrolu jsem přes ten program nakonec nedělal,ale najednou z ničeho nic je vše v pořádku a tepoty klesly o 20° ! a větrák jsem taky nečistil. I ty ikony se načítají normálně, vůbec to nechápu. Jak rychle to přišlo, tak rychle to zas odešlo
fakt divné.. jestli k tomu chcete něco napsat ,tak můžete, jinak dávám vyřešeno.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3242
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:18
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1701
-
od kecalek
31 pro 2024 16:27
-
-
- 9
- 3756
-
od Rewqa
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1882
-
od SGvagon
09 lis 2024 22:09
-
-
- 4
- 4398
-
od petr22