To Numero:
Není mi jasné proč se ptáš, když si meleš stále svou. Pokud už jsi dopředu přesvědčen o své pravdě, tak se neptej, pořiď si XP64, zkus a ptej se až potom, proč to nechodí. Názory odborníků znáš.
Vyplatí se Win XP Pro x64? Vyřešeno
Re: Vyplatí se Win XP Pro x64?
d1amond: Už jenom vzhledem je W7 náročnější.
ITCrowd: Tady mi ještě nikdo nenapsal důvod proč by tomu tak nebylo, jen se mi tu napíše nešlo, nebude, nepůjde... a to je všechno.
A drivery na NB jsem si taky našel - na grafiku, zvukovku i síťovku s wifinou.
ITCrowd: Tady mi ještě nikdo nenapsal důvod proč by tomu tak nebylo, jen se mi tu napíše nešlo, nebude, nepůjde... a to je všechno.
A drivery na NB jsem si taky našel - na grafiku, zvukovku i síťovku s wifinou.
Ciste teoreticky - pokud hra zatezuje procesor na 98%, myslis ze to pod XP bude jinak? Nebo ze se zazracne zvysi vykon procesoru?
V těch 98% je snad započítána i zátěž OS..
Myslím, že už jsme si své řekli, já si stojím za svým, ale i tak děkuji za Vaše názory a vyzkouším to na vlastní pěst.
Myslím, že už jsme si své řekli, já si stojím za svým, ale i tak děkuji za Vaše názory a vyzkouším to na vlastní pěst.
Naposledy upravil(a) NuM3Ro dne 31 bře 2013 17:38, celkem upraveno 2 x.
To jsou ty ostatni procesy (zbyvajici 2%).
To je snad nevyužitý, nevím proč to nevyjíždí přesně na 100%. Kdyby mi na DC 1.87 GHz OS bral 2%, tak si W7/W8 můžu nahodit i šlupku z 90. let.
Nemuzes, protoze 100% vykonu Intelu 486 je podstatne mensich, nez ty 2% na Core Duo.
Kdezto 98% na stejnem procesoru je to same pod jakymkoliv OS a kdyz to nestaci, tak to proste nestaci.
Schvalne sleduj zatizeni procesoru kdyz nebezi nic duleziteho - 1-2% maximalne, a to je takzvana zatez operacniho systemu.
Kdezto 98% na stejnem procesoru je to same pod jakymkoliv OS a kdyz to nestaci, tak to proste nestaci.
Schvalne sleduj zatizeni procesoru kdyz nebezi nic duleziteho - 1-2% maximalne, a to je takzvana zatez operacniho systemu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2247
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:12