Záměrná poruchovost: Vyřešeno
Re: Záměrná poruchovost:
No, tak aspon vidíme, kam ten náš úžasnej svět spěje...
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
liborek píše:....pokud jde o výrobek na zakázku je jen 6 měsíců.No tak jsem podotknul, že to je sice hezký, ale pro mě je to málo.tak prý mi dají rok.Když jsem řekl, že dveře nemá na rok...Prostě stačilo pohrozit, že půjdu jinde a nakonec mám záruku čtyři/!!/ roky .Samozřejmě jsem si to dal do smlouvy....
No nevím, nevím, ale pokud by došlo na "lámání chleba" - soud, tak bys asi ostrouhal, by ti vysvětlili, že ze zákona je nějaká stanovená délka záruky a to co sis vydupal je neplatné. (něco jako policejní nátlak na obžalovaného) Zkus si to ještě někde ověřit, někde jsme o tom debatili a bylo řečeno, že záruka, která je nad rámec zákona je ...k ničemu.

petr22 píše: ...A opravdu genialni obchodnik proda i to, o cem si zakaznici mysli ze to vubec nepotrebuji - napr. Steve Jobs...
S tímhle bych zásadně nesouhlasil. "Obchodníci" používají nejrůznější fígle jak zblbnout zákazníka, takže to bych neviděl jako genialitu...
a vím o čem mluvím, jsou na to speciálně školeni, mrkal bys na drát, jak jim skočíš na vějičku ani o tom nevíš, sám jsem jistý čas prodejce dělal a s různými obchodníky se setkával....

Dokázat něco prodat není problém, problém je, když se pak kupující cítí podvedený, a většinou v takových případech oprávněně, a to je si myslím špatně.
Holt není obchodník jako "obchodník".
---------------
A co se týče kupujte kvalitu, sám jsi to napsal, kvantita ji ubíjí/likviduje, takže pokud je již zlikvidovaná tak ji koupíš tak leda v bazaru, když už se nevyrábí....
----------
Co se týče čínských platů, též nevím, jisté osobě říkám, číňan by to dělal za hrst rýže ty to děláš za polovic, nebo že by čínský účetní vykonával ještě funkci dopravního dispečera za 870,- Kč měsíčně - čistého, při osmihodinových směnách...........
(když beru v potaz ten desetinásobek. Otázka pak je co si tam za to koupí a co tady za 8700,-Kč, že...)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Budeme vyrábět trvanlivé výrobky, prodloužíme záruku, takže budeme vyrábět méně, to bude znamenat, že nebudeme potřebovat tolik zaměstnanců, stoupne nezaměstnanost, méně lidí bude mít peníze na kvalitní výrobky, takže budeme vyrábět méně, to bude znamenat, že nebudeme potřebovat tolik zaměstnanců, nezaměstnanost stoupne ještě více,... a tak dále a tak dále, pořád dokola 
Již minulý týden jsem vkládal toto video a vidím, že je v něm obsaženo více moudrosti, než jsem čekal. Tentokráte se ukrývá od 2:34

Již minulý týden jsem vkládal toto video a vidím, že je v něm obsaženo více moudrosti, než jsem čekal. Tentokráte se ukrývá od 2:34
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Ty dvere jsou predpokladam soucasti zakazky, ktera se ridi podminkami prave v te smlouve. Proto neplati 2leta zaruka a zaruku urcuje prave ona smlouva. Kdyz jsou na papire 4 roky, je to pravne vymahatelne. Stejne tak 20 let pri zatepleni fasady. Tady se delaji podfuky trochu jinak, kdy se po x letech zjisti, ze jaksi uz neni kde reklamovat.
Jestli ne, tak v podstate neexistuje zaruka na nic co si nekoupi zakaznik v maloobchode.
Jestli ne, tak v podstate neexistuje zaruka na nic co si nekoupi zakaznik v maloobchode.
No jo no, je to děs cesta od nikud nikam............... 
Nové dětské zimní boty po necelých dvou měsících zespoda děravé, jsem zvědav jak dopadne reklamace...už probíhá...
Jo tak ať je prodávají za dvacku, a není co řešit........., no vlastně jen popřidávat kontejnery.

Nové dětské zimní boty po necelých dvou měsících zespoda děravé, jsem zvědav jak dopadne reklamace...už probíhá...

Jo tak ať je prodávají za dvacku, a není co řešit........., no vlastně jen popřidávat kontejnery.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Konspiracne teorie su stale len konspiracne, preto ich nikto nepotvrdil, ovsem dost casto a stale castejsie su viac pravdive ako to, co do nas tlacia z masmedii.
Spomenieme si na 9/11 a arabov s nozikmi...
Spomenieme si na 9/11 a arabov s nozikmi...
A pristani na Mesici
Jen skoda, ze v tomhle pripade lze vsechny "argumenty" vyvratit fyzikou ze zakladni skoly
Jen skoda, ze v tomhle pripade lze vsechny "argumenty" vyvratit fyzikou ze zakladni skoly
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Neviem sice ake argumenty mas na mysli, ale postupom casu vychadzaju na povrch urcite skutocnosti co to vlastne americania na tom Mesiaci objavili a preco pilotovane lety na Mesiac skoncili tak rychlo ako zacali. Tentokrat su to vedecky podlozene skutocnosti a to nielen to, co sa nachadza na Mesiaci, ale aj na Marse a je velka pravdepodobnost, ze aj na inych planetach sl.sustavy.
Jisteze skoncily - 1. Rusaci uz byli pokoreni 2. Vlada odmitala platit dalsi lety, ktere jen pouze shodou stastnych nahod neskoncily katastroficky. A ze se tech prusvihu stalo hodne - nastesti bez fatalnich nasledku. Bez propisky by Apollo 11 zustalo na Mesici a Apollo 13 by bez improvizace odletelo kamsi do vesmiru.
Uz asi 3 roky probiha skenovani povrchu Mesice z japonskych sond, vsechny snimky ke stazeni na internetu.
Na Mesic navic za 5 let poleti Cinani (az postavi neco, co tam doleti) a chysta se tam zase i Amerika.
A jak to bylo na Marsu preci vime: https://www.youtube.com/watch?v=8AoAJOF5GVQ
Uz asi 3 roky probiha skenovani povrchu Mesice z japonskych sond, vsechny snimky ke stazeni na internetu.
Na Mesic navic za 5 let poleti Cinani (az postavi neco, co tam doleti) a chysta se tam zase i Amerika.
A jak to bylo na Marsu preci vime: https://www.youtube.com/watch?v=8AoAJOF5GVQ
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Konspirační teorie...Jedna např. dedukuje, že ikrádeže aut jsou vlastně "na zakázku" aby se mohly vyrábět další.
Ještě k té kvalitě.Když se mi před týdnem opět rozpadla střelka v zámku u dveří, tak jsem se po hodinovém zápolení s odstraněním staré naštván koukl na net co s tím.Zajímavé jak se tam řeší hlavně jak se bez zničení dveří dostat k té rozbité, ale ne proč se stále vyrábí z toho naprosto nevyhovujícího šmejd materíiálu.Ocelová by prakticky, při podobné ceně, vydržela navždy.Jen tak teoreticky jsem si zkusil zauvažovat kdybych rozjel výrobu ocelových.Hned první problém-obchodník v želežářství by si rozmyslel prodávat tyhle výrobky.Na těch perníkových má jakýsi zisk a stále je prodává, ovšem kolik by prodal těch pořádných?!Další já jako výrobce i kdyby se mi podařlo dostat je do prodeje, nejprve možná by to šlo, ale kdyby byly nezničitelné tak za nějaký čas bych už vyráběl jen pár kousků, neboť bych trh nasytil a prodalo by se minimum.Prostě ten samý problém co jsem nastínil já a karlos
nakonec bych to musel odpískat.Ovšem pokud bych vyráběl ty nynější/a ještě je trošku "vylepšil"
/mám pořád nějaký odbyt.Je to prostě začarovaný kruh.Ovšem co mě nejví štve je dopad na matičku Zemi.Ty miliony tun zbytečností co jdou za chvíli do šrotu, ale spotřebuje se hromada surovin a energie.Jen si tak například představit když se přecházelo na LCD a plazma TV...Kde najednou zmizely ty miliony CRT TV který už byly vyrobený jakož i náhr.díly a technologie k jejich výrobě určený.

Ještě k té kvalitě.Když se mi před týdnem opět rozpadla střelka v zámku u dveří, tak jsem se po hodinovém zápolení s odstraněním staré naštván koukl na net co s tím.Zajímavé jak se tam řeší hlavně jak se bez zničení dveří dostat k té rozbité, ale ne proč se stále vyrábí z toho naprosto nevyhovujícího šmejd materíiálu.Ocelová by prakticky, při podobné ceně, vydržela navždy.Jen tak teoreticky jsem si zkusil zauvažovat kdybych rozjel výrobu ocelových.Hned první problém-obchodník v želežářství by si rozmyslel prodávat tyhle výrobky.Na těch perníkových má jakýsi zisk a stále je prodává, ovšem kolik by prodal těch pořádných?!Další já jako výrobce i kdyby se mi podařlo dostat je do prodeje, nejprve možná by to šlo, ale kdyby byly nezničitelné tak za nějaký čas bych už vyráběl jen pár kousků, neboť bych trh nasytil a prodalo by se minimum.Prostě ten samý problém co jsem nastínil já a karlos

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
No je to pekna hovadina ten clanek. Ma to za cil jen nastvat obycejneho cloveka
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”