Už jsem naplno rozhodnut že si koupím lenovo Y IdeaPad Y580 ale nevím jestli ho mám koupit s i5 nebo s I7 a buď s Win 7 nebo s Win 8
Předem děkuji za odpověď
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580- ... 409124.htm
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580- ... 409068.htm
I7 nebo I5 , Win7 nebo Win 8
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: I7 nebo I5 , Win7 nebo Win 8
Ber I7 s Win 7
Ber i7. W7 a W8 jsou totožný a kdybys chtěl ten druhej, můžeš si ho koupit a nahodit, procesor nevyměníš a hraje větší roli ve výkonu.
Ja bych bral I7 a W8
W8 jsou vyrazne lepsi po sw strance nez W7 (nativni podpora USB 3, lepsi sprava pameti, vyssi rychlost nabihani OS), kdyz koupis ted W7 tak ty W8 budes muset zase zaplatit.
W8 jsou vyrazne lepsi po sw strance nez W7 (nativni podpora USB 3, lepsi sprava pameti, vyssi rychlost nabihani OS), kdyz koupis ted W7 tak ty W8 budes muset zase zaplatit.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem slyšel že i5 je na hry dobrá protože využívá všechny 3 jádra kdežto i7 využíva jen 2 tak nevím no...
petr22: Takhle by to sice lepší bylo, ale u těch notebooků je na výběr buď i7+W7 nebo i5+W8. Určitě se víc vyplatí varianta první.
JirkaMajer22: Teď hry i7 akorát nevyužijí, i5 zcela dostačuje, ale do budoucna se neztratí. Má větší výkon.
JirkaMajer22: Teď hry i7 akorát nevyužijí, i5 zcela dostačuje, ale do budoucna se neztratí. Má větší výkon.
Naposledy upravil(a) NuM3Ro dne 01 dub 2013 16:56, celkem upraveno 1 x.
Já bych nebral ani jeden. Tomu notebooku se hrozně přehřívá HDD. Ten HDD to nemůže vydržet dlouho(prý až 65 stupňů). Jedině Normální HDD vyměnit za SSD a HDD dát místo mechaniky.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
NuM3Ro píše:petr22: Takhle by to sice lepší bylo, ale u těch notebooků je na výběr buď i7+W7 nebo i5+W8. Určitě se víc vyplatí varianta první.
Právě že v laptopu ano, protože i5 je dvoujádro a i7 čtyřjádro.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”