Změna nastavení funkce zabránění spuštění dat
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Změna nastavení funkce zabránění spuštění dat
Zdravím, mám problém se změnou nastavení funkce Zabránění spuštění dat. Chtěl sem tam přidat výjímku pro jeden program, který mi to blokuje. Zkoušel jsem to podle tohoto návodu:
1. Klepnutím sem otevřete ovládací panel Systém.
2. Klepněte na odkaz Rozšířené nastavení systému. Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
3. Ve skupinovém rámečku Výkon klepněte na tlačítko Nastavení.
4. Klepněte na kartu Zabránění spuštění dat a vyberte přepínač Zapnout omezení spouštění dat pro všechny programy a služby kromě.
Jenže se seknu hned u druhýho bodu, protože potom co otevřu systém, tak nikde nemám možnost Rozšířené nastavení systému (a nebo sem už úplně slepej, ale snad bych řekl, že i to první). Na počítači jsem samozřejmě jako administrátor. Takže se prostě nemůžu posunout dál a přiřadit výjímku. Nemohl by mi teda někdo poradit, jak se tam dostanu nebo co dělám špatně? Díky. :-)
(Je to na Vistách)
1. Klepnutím sem otevřete ovládací panel Systém.
2. Klepněte na odkaz Rozšířené nastavení systému. Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
3. Ve skupinovém rámečku Výkon klepněte na tlačítko Nastavení.
4. Klepněte na kartu Zabránění spuštění dat a vyberte přepínač Zapnout omezení spouštění dat pro všechny programy a služby kromě.
Jenže se seknu hned u druhýho bodu, protože potom co otevřu systém, tak nikde nemám možnost Rozšířené nastavení systému (a nebo sem už úplně slepej, ale snad bych řekl, že i to první). Na počítači jsem samozřejmě jako administrátor. Takže se prostě nemůžu posunout dál a přiřadit výjímku. Nemohl by mi teda někdo poradit, jak se tam dostanu nebo co dělám špatně? Díky. :-)
(Je to na Vistách)
Re: Změna nastavení funkce zabránění spuštění dat
Udelej screenshot jak vypada ta obrazovka system.
Abbc3 Spoiler Show
(kdyby se to nezobrazovalo celý tak tady je ještě link: http://oi48.tinypic.com/u95j6.jpg )
Naposledy upravil(a) urbisek dne 01 dub 2013 17:05, celkem upraveno 1 x.
Je to "upresnit nastaveni systemu"
Jenže když rozkliknu upřesnit nastavení systému tak tam dál nikde není rámeček výkon.
Musi byt - hned ten prvni zezhora
Tady je screen s tím co mi to hodí.
http://oi50.tinypic.com/ossr5d.jpg
(Snad to de přečíst, ale nastavení tam fakt není) :-/
http://oi50.tinypic.com/ossr5d.jpg
(Snad to de přečíst, ale nastavení tam fakt není) :-/
Kdyz zvolis v tom Vykon polozku nastaveni, tak tam je videt co?
Vizuální efekty, upřesnit a... Zabránění spouštění dat. Takže to co sem hledal. :-)
Si frajer, DÍKY MOC, snad mi to pomůže a už nebudu muset s ničím otravovat. :-)
Si frajer, DÍKY MOC, snad mi to pomůže a už nebudu muset s ničím otravovat. :-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek