Herni PC do neco 30K

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

maxmillianD
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Herni PC do neco 30K

Příspěvekod maxmillianD » 02 dub 2013 14:25

Pan chápe :) vy jste hloupej nereagoval jsem na poslední reakci.... v době psaní mé odpovědi přibyl příspěvek ... Ja reagoval na konto hing end koment ..... plus intel amd rozporuplna debata... Nemá to cenu uzavřeme debatu .... u bedny do 30k je idealní výběr midu mainstreamu a jestli amd nebo intel uz urci konkretni vyuziti a konkretni tituly atp. Ohledne bedny do ktere streva date je to vesmes jedno pokud nepujde o lacine radoby bedny bez efektivity . ohledne periferie to je na kazdem co potrebuje k hrani a co ne .... sestava kterou jsem navrhl jsem dal dokupy podle toho co mi bylo treba takze streamovaci kartu atp s kazdou praci si ma poradit zvlast urcena soucastka ..... tim vyresim rozlozeni zateze ... ohledne zdroje 500-550w musi na mainstreamovou sestavu stacit pokud nemá 2way 3way 4way sli cross ... atp ... Nema to smysl se tu dohadovat o nicem :X pokud pomuze locked topic budu rad ...
:P

Reklama
warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 02 dub 2013 14:32

pokud pomuze locked topic budu rad ...

Pomoct by taky mohl jeden bezvýznamný ban :-), protože tohle jsem ještě nikdy nečetl a nestačím se divit...Asi Ti nestačí, že min 5. lidí Ti tady říká "to je špatný" že?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 02 dub 2013 14:33

Co na to rict. K debate o PC se uz nema cenu vyjadrovat. Pripada mi, ze lehce urazite ostatni a vas nazor je ten jediny. Je rozdil mezi HI-ENDEM pro mormalni hrace a pro profesionala. Pochybuje, ze nekdo da 60k do pc, kdyz mu nevydelava.
Je jedno, do jake case date streva? S tim nemuzu souhlasit.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 02 dub 2013 14:38

maxmillianD píše:Pan chápe :) vy jste hloupej nereagoval jsem na poslední reakci.... v době psaní mé odpovědi přibyl příspěvek ... Ja reagoval na konto hing end koment ..... plus intel amd rozporuplna debata... Nemá to cenu uzavřeme debatu .... u bedny do 30k je idealní výběr midu mainstreamu a jestli amd nebo intel uz urci konkretni vyuziti a konkretni tituly atp. Ohledne bedny do ktere streva date je to vesmes jedno pokud nepujde o lacine radoby bedny bez efektivity . ohledne periferie to je na kazdem co potrebuje k hrani a co ne .... sestava kterou jsem navrhl jsem dal dokupy podle toho co mi bylo treba takze streamovaci kartu atp s kazdou praci si ma poradit zvlast urcena soucastka ..... tim vyresim rozlozeni zateze ... ohledne zdroje 500-550w musi na mainstreamovou sestavu stacit pokud nemá 2way 3way 4way sli cross ... atp ... Nema to smysl se tu dohadovat o nicem :X pokud pomuze locked topic budu rad ...
:P

Důvod locku? To že si tu melete svoje nikoho nezajímá, nemáte téměř v ničem pravdu a jen matete autora.
K ostatnímu se nebudu vyjadřovat, ostatní by taky neměli - je to jako řvát na stěnu.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 02 dub 2013 14:40

Pane Maxmiliane... sestavte lepší sestavu za 30k a budeme se bavit... netahejte sem sestavy za 55k :D

Tazatel chtěl PC na hry za 30k čemu jste na tom nerozuměl? nahodil jste sem sestavu s tím ať si z toho něco vyzobe, jste línej a ještě arogantní... a vlastně i hloupej...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 02 dub 2013 14:51

Věnujte síly tazateli a ne panu M. Svůj názor vyjádřil, tak mu to umožněte.
Já se kloním k názoru, že v ceně i5-3350P nemá AMD co nabídnout. A pokud do sestavy za 30k dáme i 7970, proč ne. Když jsou na to finance. Rozhodně v té hře přinese víc, než ext zvuková karta. A poprosil bych pana M, aby doložil nějakými benchmarky navýšení FPS - které vzešlo z použití ext zvukové karty. Mohlo by totiž dojít k jisté mystifikaci tazatele :|
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 02 dub 2013 14:53

Pana autora jsme už "vyřešili" právě víš,..za to pak se tu objevil pan M...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

maxmillianD
nováček
Stav:

Příspěvekod maxmillianD » 02 dub 2013 15:03

V tom případě musí tazatel blíže specifikovat využití.
já navrhl sestavu kterou jsem vybral pro své využití a vybral jsem maximálně správně za poměr pořizovací cena a záběr využití ja argumentuji pouze ve prospěch dané sestavy proč jak atp. To že se tu rozjel flame intel vs amd není můj problém autor se může podívat na tu mou navrhovanou sestavu a říct si tak ponechám akorát zakl.desku,procesor,ramky,hdd,grafiku a monitor ... "zbytek nevyužije" a bude na svých penězích dále se může rozmýšlet nad konkrétním využitím a zvážit zdali pro něj nebude lepší připlatit a zakoupit nejlepší i5 a k tomu odpovídající základní desku. O tom co je nebo není hi end se nedá polemizovat buďto máte na HI-END nebo ne ale neměňte přiřazený význam ke špičce mezi pc technologiemi.

Sestavte vy podle neurčených specifik univerzální počítačovou sestavu do 30k s takovýmhle širokým záběrem na využití a řeknu vám fajn máte pravdu ale nehodlám se tu dokola obhajovat důvody proč toto a ne tamto atd .

Osobně jsem neviděl aby někdo dával mainstream do obalu za 5 tisíc korun a myslel si že je king a že má hi endový futrál a v něm mainstream součástky.
A ne nezáleží na bedně pokud nehrotíte overclocking atd zkratka nepřetaktováváte mašinu až kamsi nepotřebujete dražší box než za 1000 kč tuctovou bednu na atx ... s osazením do 3 vrtulí . Dejte mi argumenty ne názory nic víc pak budu mlčet a možná se nečemu přiučím. za celou dobu jsem si přečetl reakce typu jedině intel nic víc a grafiky s uzavřeným pouzdrem že chladí méně než otevřené atd, bedna za 1200 s velice obstojným chladicím systémem že je na sestavy do 15 tisíc. nevidím ani jeden argument pouze přestřelku názoru co každému vyhovuje a co ne.

Při pročtení celého topicu je to jeden flame za druhým proti mě osobně nic víc snad jen jeden příspěvek v reakci byl rozumný a měl nádech argumentu PROČ to či ono.

Nemesis
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Nemesis » 02 dub 2013 15:09

Maxmilliane, docela slušně se bavím, když čtu tvoje příspěvky :D
i5-3350P BOX
MSI ZH77A-G43
Corsair 2x4GB 1600MHz
GIGABYTE GTX 660 2GB
Win 7 Ultimate 64bit

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 02 dub 2013 15:13

Ani jeden z vaších příspěvků hodnotou neodpovídá adekvátnímu návrhu k ceně či požadavku autora (za rozumný a adekvátní návrh považuji dříve postnuté sestavy, ne tu vaši).
Podle vás by teda bylo fajn narvat motor z Bugatti Veyron do Škody 110?

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 02 dub 2013 15:33

A pán je ještě vstahovačnej, víte jste mi úplně u zadele mě šlo o tazatele, že mu blbnete hlavu nějakou pseudosetavou která jak nám tu píšete vyhovuje vám... Ani jste se neobtěžoval ji upravit podle tazatelových požadavků. LENOST

Podle Vás stačí skříň za 1000 (neodhlučněnou a z papírového plechu bez možnosti cablemanagementu) jasně a deska za 1000 a našoupneme na ně super paměti co mají 1866 protože jsou hezký a super! (výkonově nepřinesou nic a ještě budou překážet chladiči CPU. dáme do skříně 3 točáky je jedno jaké značky... hlavně ať pěkně hučí...

Pak vezmeme boxovanou grafiku protože chlazení která dodávají výrobci a mají vyšší účinnost a jsou tišší (dokázáno mnoha testy - dohledejte si sám) jsou horší.

Nakonec to nakopneme Raptorem aby hučení v úlu bylo dovršeno.

Já jsem pro AMD do levnějších herních sestav, ale tvrdit tu bez jakéhokoliv důkazu, že AMD dělá stejně výkonné procesory jako Intel a, že to je jen o značce je HUSTÝ. nevím, kde jste přišel na to, že Intel je ve stejném výkonu i s deskou dražší o 4000 :) dokažte to

Argumenty by jste měl dát vy když přesvědčujete o své "pravdě" většinu a úplně jste to zabil tou sestavou za 300k :D to je typická chujovina :D

Za 30k jste nebyl schopen sestavit sestavu dle požadavku.

Dobry den chtel bych herni pc neco kolem 30k.
Chtel bych taktovat takze nejakou fajn zakladovku.
Dobrej chladic na to.
A nejakou HignEnd grafiku. Nejakij i tu gtx 680 nebo amd jaka lepsi to uz necham ma vas.
Proste aby hry jely na Ultra a podobne jinak vse mam.
Jen bedna . + Bedna ;D
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

proofer
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod proofer » 02 dub 2013 15:52

1) Sestava navržená uživatelem maxmillianD překračuje danou hranici 30 000 KČ /36 687/
2) Nevím na co by byla tazateli profesionální zvuková karta Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional PSAL SNAD NĚKDE ŽE CHCE MAXIMÁLNÍ ZVUKOVÝ VÝKON?
3) Absolutně nechápu na co by měla sloužit karta na nahrávání videí AVerMedia Live Gamer HD když si o ni tazatel sám nenapsal...
4) Na co brýle Gunnar Gamer E11ven
5) Na co monitor? Psal si o něj tazatel?
6) Rozhodně si nemyslím že vámi zadaná skříň by měla co dělat v sestavě za 3O OOO KČ
7)Na co RAM paměti které mají 1866Mhz ??

Opravdu vyhozené peníze za věci které tazatel sám nechtěl a přitom by se peníze mohly raději investovat do lepšího procesoru a lepší Grafické karty...
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní PC cca 45k
    od Andrey90 » 11 zář 2024 17:35 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    3275
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    12 zář 2024 08:14
  • herní PC 45-50 tis.
    od sign0r » 21 zář 2024 21:02 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC