Zdar, mám nVidia Gtx 650 verzi od Giagabyte (2 Gb, z výroby je už trošičku taktovaná) http://www.alza.cz/gigabyte-n650oc-2gi-d354008.htm ,
a rozhodl jsem se jí trochu víc přetaktovat. Dostal jsem se k 1251Mhz na jádře a 1320Mhz na Pamětech s napětím 1.112V ,ale to už začínaly artefakty. Když sem dal napětí výš , na 1.124V, tak už toale vypadalo v pohodě.
Chci se zeptat, jestli můžu zvyšovat napětí, jestli je nějaká hranice a jestli by ste mi neporadili jak daleko bych se s tím taktováním mohl dostat.Taktuju MSI Afterburnerem a stabilitu kontroluju Kombustorem.
Taktování Gk Gtx650 Vyřešeno
Re: Taktování Gk Gtx650
Ještě doplňuju. Nevíte jak odemknout neomezený limit napětí ? Jde mi to totiž jen dát na 1.137V a výš už ne, je to zamknuté, takže se nemůžu s taktováním dostat výš.
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
kazdy cip je jedinecny...ako daleko ho budes vediet dohnat to je uz len na tebe...preco nepouzijes Gigabyte OC Guru? to je specialne spravene pre GB karty a preto mozno afterburner nechce/nemoze pustit dalej voltaz...ake mas teploty na cipe a pamatiach? cip by nemal bezat na viac ako 80C a pamate na viac ako 100
Takze sem si to G OC Guru stáhl a napětí opět nejde dát výš něž 1.137V.
Jinak teploty ve 100% využití GPU nepřesáhnou zatím 66°C.Tep. u pamětí nevím kde hledat.

Nějaké řešení ?
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
v afterburneri skus otvorit MSIafterburner.cfg a zmen Unlockvoltagecontrol, unlockvoltagemonitoring a Enableunofficialoverclocking z hodnoty 0 na 1 a uloz.
Udělal jsem a žádná změna, akorát to ''Enableunofficialoverclocking'' v novějších verzích AB není je tam místo toho ''UnofficialOverclockingEULA'' a na netu jsem našel, že se za to má napsat ''I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it'' ale taky to nic nezměnilo. :(
Re: Taktování Gk Gtx650 Vyřešeno
Takže sem si to našel sám. Musí se asi flashnout Bios. Protože s vašimi odpovědmi 1x za 2 dny bych tady byl do soudného dne a to ještě musím psát o odpověď.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Taktování – Utilita k GK: Intel Arc A750 ?
od Jarda_For » 14 říj 2024 01:37 » v Taktování a další úpravy PC - 5
- 7687
-
od Jarda_For
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 07:46
-
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”