Příspěvekod don750 » 04 dub 2013 20:53
Toto se děje většinou, když je vadná grafika jakožto hardware, ale mám vlastní zkušenost s podobným jevem, kdy to spravilo nainstalování správného ovladače grafiky, ale to byla spíše vyjímka. Konkrétně to dělalo to, že po zapnutí notebooku se tak do 10 vteřin od načtení plochy podobně rozpadl obraz a celý notebook se sekl. Kupodivu, ovladače dodávané výrobcem, které byly k dispozici ke stažení na netu, tak to nespravily, ale pak jsem sehnal na nějaké neznámé stránce ovladače a s nima to chodilo spolehlivě.
Na 99% budeš muset koupit novou (nebo bazarovou) grafiku. U mé grafiky se již téměř to samé co tobě párkrát stalo a spravil jsem to upečením grafické karty v horkovzdušné troubě. Zrovna dneska jsem ji pekl a opět funguje. Ovšem pozor. Při pečení se musí dodržet určitá pravidla a postupy a upečením se může bud opravit, nebo i oddělat definitivně! A i když po upečení grafika naskočí, tak není vyhráno. Zpravidla se tak přibližně v rozmezí 14 dnů až půl roku podělá znova. Grafickou kartu jsem pekl již asi 8x a pokaždé úspěšně, ale je to spíše náhoda, než nějaké pravidlo.
Intel Core i5-6400 2.7 GHz
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA