Vidím že tu je pekná poradňa tak som tu prišiel s jedným problémom aj ja. Začnem.
Kamarátovy som preinštaloval NTB: Typ: TOSHIBA SATELLITE A660 - 134 PSAW3E
S OS. Win 7 Home Premium na Profesionall.
Po nainštalovaní som si zo stránky TOSHIBA na Supporte stiahol Driveri pre tento typ NTB. Na niektoré veci mi inštalácia prebehla bezchybne a po reštartovaní ntb ale vznikla jedna vada. Wifi Driver som inštaloval ale Wifi nejde... Tlačitko na Wi-Fi bolo zapnuté a ukazovalo aj keď som Wi-Fi vipol a zapol. No keď osm otvoril centrum sietí a Sieťový adaptér tak tam je len jedna položka a to na LAN Kábel, mimochodom cez LAN mi Internet v tom NTB v pohode ide.
Tak som stiahol další driver - Nič... A ďalší -- nič :/... Preinštaloval som zas Win a skúsil som použiť záchranný Uniblue Driver Scanner... Tak mi to všetko podetekovalo a posťahovalo a čo? NIČ! Stále nič!
Stiahol som si od Intelu program na vyhladávanie WIFI sietí no píše mi že Wi-Fi je DEAKTIVOVANÁ!!! Ale v Centrume sietí žiadna ikonka s Wirelless Lan neni

Tak som skúsil Driver od Intelu aj Realteku aj Atherosu a furt nič! LAN ide ale Wifi nenaskočí. Nejaké rady prosím? Už kôli tomu ani spať nemôžem.
Robil som takto PC už milión krát ale toto som ešte nezažil... Ďakujem

EDIT// Nejde to ani keď preinštalujem naspäť na Home Premium, ani ULTIMATE