2 Problémy - Nejde zvuk / hra vyskakuje do Win Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Hangalik
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

2 Problémy - Nejde zvuk / hra vyskakuje do Win  Vyřešeno

Příspěvekod Hangalik » 08 dub 2013 12:56

Dobrý den, abych nezakládal 2 témata, prosím o pomoc nebo radu, kamarád mě poprosil abych mu pomohl s pár věcma na pc,něco se mmu pomohl ale u dvou věcí si nevím rady,nejsem žádný expert.

1)
Při spuštění 80% her které má v pc popř. nově naistaluje, si hru spustí,vše funguje a po cca 2 minutách hraní hra vyskočí do windows, naskočí malé okno ez nějakého specifického problému že program nepracuje a nezbývá než kliknout vtom okně na "Ukončit program" a hotovo.. zkoušeli jsme reinstalaci,daval sem nový antivir a projížděl pc ale dělá to stále,poslední hra Battlefield 2 např.. ,před tím Titan Quest apod.

/ Právě jsem to znova zkoušel,hru jsem mel zaplou asi 3 minuty,poté to najednou bez nějaké chyby skočilo do windows ,hra se vypla a konec..

Windows 7 Home Premium , Service pack 1
AMD Athlon(tm) II X3 435 Procesor 2.90 GHz
Pamět 4.00 GB
32bitový operační systém
Grafika NVIDIA GeForce 9500 GT

Tento problém to začalo dělat "z ničeho nic" ,dříve byla vše v pořádku

2)
Druhý problém se týká zvuku, jsou tu dva repráky Logitech plus něco jako zesilovaš , subwoofer

vše je zapojeno snad správně, ohužel ale zvuk nejde, když si dám vlastnosti zvuku,vše se jeví jako správně naistalové, když si pustím nějakou hudbu na youtube, ve vlastnostech zvuku se "hýbe" ekvalizér že nějaký zvuk tam jako je ale bedničky to neberou,je tady nějaká možnost nastavení zvuku a domacího kina Realtek HD, ale když jsem to celé prolezl,ruzně propojoval a přenastavoval,dosáhnul jsem jen toho že zvuk lehce jel v levé bedničce a velmi potichu ve sluchátkách, hlasitost apod. byla na maximu.
Bedničky jsem zapojoval do svého pc a zkoušel jestly jsou v pořádku a fungovali bez problému, proto se chci zeptat,jestli vůbec existuje nějaká rada ,program nebo něco co stím můžu zkusit udělat aniž bych ktomu musel volat někoho kdo tomu opravdu fest rozumí...

/ tak ve správci zařízení když tám test,zvuk již normálně jede, ale když pustím na internetu hudbu nebo mp3 v pc, zvuk není žádný..

Díky za případné rady a pomoc

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Dub 2013 13:22) ---
Přílohy
Log.jpg

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”