Alu kola na Passata
Alu kola na Passata
Sháním název (označení) těchto kol ALU VW BBS ORIGINAL 5X112 R17 ET 36 7,5J pac je chci koupit švárovi :)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Alu kola na Passata
Napsal jsi kompletní název (označení), jiné snad neexistuje. Měly by to být tyhle (5. řada shora vpravo) http://pneuauto.nebeso.cz/modules.php?n ... s&album=73
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
to sou ony jenže já bych chtěl nové a nějak je nomuhu najít
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nové asi už neseženeš, tady je aktuální sortiment výrobce BBS http://www.felgen.tv/online-shop.php?ci ... %20Sie%20C .
Pro Tebe jsou vhodné jen ty, které jsou v rozměru 7,5 x 17.
Pro Tebe jsou vhodné jen ty, které jsou v rozměru 7,5 x 17.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
zde jsem byl ale moc sem nehledal ale děkuju
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Možná se Ti to nebude líbit, ale já bych koupil ty jeté a nechal je opravit. Vyjde Tě to levněji, budeš mít přesně to, cos chtěl a od nových je prakticky nerozeznáš. Nechával jsem si takhle opravit disky, jeden byl šišatý a všechny odřené a když mi je vraceli, nevěřil jsem, že jsou to ty moje původní disky.
Nové je už opravdu neseženeš, BBS má v současnosti úplně jiný sortiment.
Nové je už opravdu neseženeš, BBS má v současnosti úplně jiný sortiment.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”