Mobilní operátoři rozpoutali v Česku cenovou válku
Mobilní operátoři rozpoutali v Česku cenovou válku
Dnes se na netu objevila zpráva o zlevňování služeb tuzemských operátorů. Myslíte, že konečně doopravdy svítá na lepší časy s těmi cenami u nás? Mě přijde 750 Kč za měsíc pořád dost. Pokud by se cena dostala na 500 Kč/měsíc při zachování neomezeného přístupu k internetu, vážně bych o této nabídce uvažoval.
Re: Mobilní operátoři rozpoutali v Česku cenovou válku
Mě teda 750,- Kč za neomezené volání a neomezené SMS s 1GB přijde na naše poměry bezkonkurenční...
já mám VYHÁDANÝ tarif 250 min. 50 sms, 4BG za 676,- Kč a to je 50% sleva na vše...
Jsem zvědavej jak na to zareagujou ostatní OPice
Někdo má problém s dotovanýma telefonama ale v čem je problém? Naopak je to férovější, protože v těch starých cenách už byl započítán bakšiš za dotované telefony a co když si ho někdo nevzal??? platil stejně... a kdo si ho vzal, tak ho stejně přeplatil, raději na splátky kde je jasné za co platí... nevím proč by lidi chtěli všechno zadarmo, kdo vám dá dnes něco zadarmo? Všechno stejně zaplatili a ještě nakonec víc
Jen mě tak ještě napadlo, že je to od O2 chytrý tah hlavně v tom, že tím dost znesnadní nástup nového operátora. Ten má nyní v dražbě výhodu. V případě, že O2 zaváže 24 měsíčním úvazkem dostatečný počet zákazníků a potažmo T-mobile i Vodafone. Nebudou lidi k novému operátorovi nějaký čas přejít a může to pro něj být i likvidační...
já mám VYHÁDANÝ tarif 250 min. 50 sms, 4BG za 676,- Kč a to je 50% sleva na vše...
Jsem zvědavej jak na to zareagujou ostatní OPice
Někdo má problém s dotovanýma telefonama ale v čem je problém? Naopak je to férovější, protože v těch starých cenách už byl započítán bakšiš za dotované telefony a co když si ho někdo nevzal??? platil stejně... a kdo si ho vzal, tak ho stejně přeplatil, raději na splátky kde je jasné za co platí... nevím proč by lidi chtěli všechno zadarmo, kdo vám dá dnes něco zadarmo? Všechno stejně zaplatili a ještě nakonec víc
Jen mě tak ještě napadlo, že je to od O2 chytrý tah hlavně v tom, že tím dost znesnadní nástup nového operátora. Ten má nyní v dražbě výhodu. V případě, že O2 zaváže 24 měsíčním úvazkem dostatečný počet zákazníků a potažmo T-mobile i Vodafone. Nebudou lidi k novému operátorovi nějaký čas přejít a může to pro něj být i likvidační...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
„V případě, že O2 zaváže 24 měsíčním úvazkem dostatečný počet zákazníků“ — ono je možné mít stejný tarif bez závazku, stojí to měsíčně o 150 Kč víc. Je otázka, kolik % lidí to bude takhle chtít.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Neomezene datove prenosy nebudou, se obavam.
Pak by totiz uz postradaly smysl hlasove sluzby, kdyz by telefony komunikovaly po internetu - a kazdy hovor zdarma.
Uz ted se da volat treba na Slovensko pres branu, a stoji to stejne jako mistni hovor.
Pak by totiz uz postradaly smysl hlasove sluzby, kdyz by telefony komunikovaly po internetu - a kazdy hovor zdarma.
Uz ted se da volat treba na Slovensko pres branu, a stoji to stejne jako mistni hovor.
na to aby si mohl fungovat jen přes data není u nás dobré pokrytí
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Ano, a z toho sameho duvodu nema zadny operator zajem pokryti zlepsit.
mě je jedno, jestli mám neomezené volání za 700 nebo 10GB internet...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
akem píše:Jen mě tak ještě napadlo, že je to od O2 chytrý tah hlavně v tom, že tím dost znesnadní nástup nového operátora. Ten má nyní v dražbě výhodu.
Drazba (tedy druhe kolo) jeste zdaleka nezacala a vyhoda pro novacka je stale jen predmetem diskuze.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Já myslím že nezabil. Nejsem sice cílová skupina, protože ač volám 1–2 hodiny denně a SMSky vyčerpám s přehledem (>130/měsíc), platil jsem za březen za obě telefonní čísla úhrnem hezkých 54 Kč – jenže já mimo síť téměř nevolám. Jsem ale zvědavý, jak se naší církevní mobilní síti podaří vyjednat podmínky pro rámcovou smlouvu s T-Mobilem, protože po tomhle zlevnění budou muset změnit podmínky.
Ale proč to píšu – třeba pro mě internet v mobilu není – nepoužívám ho a používat ho nechci, takže kdyby byl neomezený tarif o 200–300 korun levnější bez internetu, tak by se mi takový tarif líbil.
Ale proč to píšu – třeba pro mě internet v mobilu není – nepoužívám ho a používat ho nechci, takže kdyby byl neomezený tarif o 200–300 korun levnější bez internetu, tak by se mi takový tarif líbil.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Pro mne bohužel není a nebude vůbec nic.
Volám 50-60 min./měs. a posílám max. 5 SMS. Vše ostatní zvládnu na internetu.
Když mi operátor nabízí různé tarify, tak jenom opakuji, že víc volat nebudu ani kdyby to bylo zdarma, protože víc volat nepotřebuji.

Když mi operátor nabízí různé tarify, tak jenom opakuji, že víc volat nebudu ani kdyby to bylo zdarma, protože víc volat nepotřebuji.
Já psal svůj názor... minimum je pro mě 1GB, teď mám 4GB a 2-3GB spolehlivě vyčerpám... na to 1GB bych se dokázal omezit ale ne na 600MB
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4366
-