Prosím o kontrolu - service.exe zatěžuje CPU Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

dunlop
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu - service.exe zatěžuje CPU

Příspěvekod dunlop » 12 dub 2013 00:36

Tak jsem vyčistil ceký NTB od prachu svépomocí a dokonce i smontoval dohromady. Větrák se uklidnil, vypadá to OK. Moc děkuji za pomoc.

Trápí mě ještě dvě věci:

1.
Jak už jsem psal, nezobrazuje se mi v oznamovací liště vedle hodin ikona Správce úloh (zelený čtvereček ukazující vytížení CPU). Ve správci úloh mám správně nastavenou minimalizaci, v Start-Nastavení-Vlastnosti hlavního panelu mám též správně nastaveno zobrazování. Vyzkoušel jsem vypnout a zapnout explorer.exe i vymazat "Starší položky" v registrech (HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\TrayNotify ), prostě vše, co jsem našel na internetu. Ikonka se stále nezobrazuje, respektive při spouštění Správce úloh se třeba 1x zobrazí a pak třeba 10x neobrazí, prostě náhoda.
Nedokázal by někdo poradit, co s tím? Není to životně důležité, ale štve mě to.

2.
Při spuštění Firefoxu trvá jeho naběhnutí poměrně dlouho. Bylo by možné bez následků na funkčnost vypnout některé položky - viz. příloha ?
firefox spuštění.JPG

Ještě jednou děkuju za ochotu všem, kteří mi radí.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu - service.exe zatěžuje CPU  Vyřešeno

Příspěvekod jaro3 » 12 dub 2013 09:35

Na ten Start:
Stáhni si na svojí plochu StartupLite .exe by MalwareBytes

Tento program identifikuje a dává volbu k odstranění nepotřebných položek k vyprázdnění paměti.
Poklepej na ikonu StartupLite.exe (by MalwareBytes ) ke spuštění programu. Ve vistě a windows 7 spusť jako správce (pravým klik na ikonu a vyber-spustit jako správce).Vytvoří se list nepotřebných vstupů po spuštění. Nech všechny položky jako deaktivované a klikni na Continue . Restartuj PC.

Založ nové téma na ty problémy v jiné sekci.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”