Ahoj mám problém s Windows 7 pomůže mi někdo? Vyřešeno
Ahoj mám problém s Windows 7 pomůže mi někdo?
Ahoj tak mám problém který sem hledal na netu a nikde sem nemohl najít nic co by my pomohlo potřeboval bych pomoct mám notebook a mám na něm Win 7 professional a chtěl bych ho přeinstalovat na Win XP ale když ho chci zapnout tak se my při načítání Windows sám restartuje a je to pořád do kola na začátku mi furt vyskakuje spustit Windows normálně nebo v nouzovém režimu atd... nic nefunguje pokaždé se mi to při načítání restartuje nevíte co s tím? děkuji :)
Naposledy upravil(a) kentaur dne 09 dub 2013 20:34, celkem upraveno 1 x.
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ahoj mám problém pomúže mi někdo? :)
1. Změň název tématu. Takhle je to proti pravidlům.
2. Před startem OS mačkej F8, a dej Zakázat automatické restartován. Pak napiš co je na obrazovce.
2. Před startem OS mačkej F8, a dej Zakázat automatické restartován. Pak napiš co je na obrazovce.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Re: Ahoj mám problém pomúže mi někdo? :)
Jen dotaz,proč chceš XP?
Windows bude ukončovat podporu pro XP.
Windows bude ukončovat podporu pro XP.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
Re: Ahoj mám problém s Windows 7 pomůže mi někdo?
no slyšel jsem že na tom XP. Fungují nejlíp hry. no když dám zakázat automatycké restartování tak mi to napíše STOP: 0x00000024 (OxOO190494, 0x8624cd70, 0xc0000102, 0x00000000)
Naposledy upravil(a) kentaur dne 10 dub 2013 07:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mozne priciny.
Jak a z ceho jsi instaloval ty XP?
Jak a z ceho jsi instaloval ty XP?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
nn mám Win 7 professional
Ja to pochopil tak, ze XP tam chce nainstalovat (s licenci na W7 Pro muze), ale problem delaji W7
Ja bych jako prvni otestoval disk (sw od vyrobce disku) a jako druhe bych disk zapojil do jineho PC a otestoval filesystem.
Ja bych jako prvni otestoval disk (sw od vyrobce disku) a jako druhe bych disk zapojil do jineho PC a otestoval filesystem.
Aha. pardon asi to nedává moc smysl tak takhle. :) mám Win 7 PROFESSIONAL a ten mi nejde zapnout jak jsem psal nic sem s tím nedělal prostě mi to přestalo fungovat a potřeboval bych poradit jak to opravit abych se dostal normálně na můj profil vím že mi to píše 3 úkoly jak to opravit 1 vložit instalaci Win7 a restartovat pc 2 vybrat jazyk a dát další 3 dát opravu Windows, a u toho je i právě spustit v nouzovém režimu atd.. ale Instalace se mi válí v baráku a nevím kdy tam pojedu tak bych potřeboval poradit jak se to jinak dá udělat a až potom co by mi to fungovalo tak mi ještě poradit jak nainstalovat Windows XP co mám udělat s těma 7 jestli můžu normálně jen v notebooku dát s formátovat disk a pak nahrát Windows nebo jestli to musím udělat ve stolním počítači snad to teď dává věčí smysl co jsem chtěl
Oprava Windows 7 bes instalacniho media (DVD, flashdisk) se obavam ze udelat nejde
Instalaci XP bych delal tak, ze bych nejdriv necim (treba Hiren boot CD) smazal komplet cely disk vcetne mbr a pak na ten prazdny disk nainstaloval XP.
Instalaci XP bych delal tak, ze bych nejdriv necim (treba Hiren boot CD) smazal komplet cely disk vcetne mbr a pak na ten prazdny disk nainstaloval XP.
ok. děkuji :) za pomoc
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2013 09:09) ---
jo a ještě jen tak pro mě abych byl chytřejší :) dá se to udělat i něčím jiným než Hiren boot CD teda myslím jako přímo v notebooku co si nemusím stahovat?? dík
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Dub 2013 09:09) ---
jo a ještě jen tak pro mě abych byl chytřejší :) dá se to udělat i něčím jiným než Hiren boot CD teda myslím jako přímo v notebooku co si nemusím stahovat?? dík
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, notebooky byvaji vybaveny funkci, kdy primo z BIOSu kompletne smazes cely disk (u HP Disk sanitizer).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8249
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30