Z niceho nic se mi otevrelo okno s hlasenim ze se system za minutu vypne..Pak se pc restartovalo ale uz znova nenabehlo... Pokazde se mi objevi modra obrazovka s napisem:
STOP: c000021a {Z
Vážná chyba systému
Proces systému windows LOGON PROCESS neocekavane skoncil se stavem 0xc0000005 (0x00000000 0x00000000).
Systém byl vypnut
Poradte nekdo pls. Zkousel sem se pripojit i ve stavu nouze ale porad stejne
Vazna chyba systemu! (Vyřešeno)
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Píšeš, že rada od Barona Prášila ti nepomohla. Skutečně jsi to provedl tak, jak to popisuje v uvedeném dokumentu Microsoft, anebo jsi se na to vykašlal a raději jsi dal na radu kámoše? Pokud ano, tak se pak nediv, že máš černou obrazovku. Pokud jsi to provedl přesně podle pokynů, tak ti asi nezbyde nic jiného, než kompletní reinstalace anebo obnovení ze zálohy (že ji nemáš?!).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Holda píše:Dik,ale tohle mi moc nepomohlo.. Kamos mi poradil abych zkusil opravit winy. Dal sem tam teda cd, nabootoval ho, a spustila se mi nabidka instalace.Dal sem teda opravu instalace, a dostal sem se k cerny obrazovce a mam tu jen C:\Windows>......... Nevite co dal?
Dal jsi totiz opravit "moc brzo" spustil si pouze konzoli.. predpokladam,ze klavesou R. Tam win moc neopravis. Musis dat nejprve novou instalaci a az pote zvolit opravit...
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když dáš novou instalaci zůstanou Ti data pouze v tom případě, že je máš uložena na druhém disku, ale ne na tom samém oddíle, kam Windows instaluješ, pokud budeš oddíl formátovat, což je doporučeno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2419
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7194
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3160