Fórum živě a skládání sestav Vyřešeno
Fórum živě a skládání sestav
Co si myslíte o skládání sestav na fóru živě?
i5-3350P BOX
MSI ZH77A-G43
Corsair 2x4GB 1600MHz
GIGABYTE GTX 660 2GB
Win 7 Ultimate 64bit
MSI ZH77A-G43
Corsair 2x4GB 1600MHz
GIGABYTE GTX 660 2GB
Win 7 Ultimate 64bit
Re: fórum živě
Co forum to jiný názor, asi takto bych to specifikoval. Osobně bych si jinde než zde nový počítač nenechával stavět.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- Pohlaví:
Asi před sedmi osmi lety jsem procházel a nacházel různá fóra a nakonec jsem svůj dotaz položil zde a ač jsem byl naprostá lama, pak se mi tu Mijaja trpělivě věnoval a neposlal mne do háje.
Pochopitelně na fórum živě jsem také narazil a potom později ještě několikrát. Nelíbí se mi celé fórum. Nenechal bych si tam složit nic.

Pochopitelně na fórum živě jsem také narazil a potom později ještě několikrát. Nelíbí se mi celé fórum. Nenechal bych si tam složit nic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A účel tohoto tématu je? Nějak mi uniká smysl. Je to jako jít se na podporu czc ptát, jaký mají názor na alfu... Oni budou hájit sebe, my taky. Každý má svou vizi a jen jen na tobě, která ti sedne víc
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky to svědčí o kvalitě tohoto fora.Zkus se poptat na živě na tohle forum.Asi nás nemaj rádi.
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
To samé můžou psát oni o nás... 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nemůžou.Na naše forum je cenzůra. 

-
- Pohlaví:
Ač jsem primární otázku pochopil, tak musím dát za pravdu Žbekymu. Takto se asi fakt nemá smysl ptát protože žádá relevantní odpověď nebude.
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Fórum živě a skládání sestav
A neni to jedno? Každý si nechá poskládat sestavu kde chce ne?
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Fórum živě a skládání sestav Vyřešeno
Probírat "konkurenci" jinde než u konkurence asi opravdu nemá smysl. Uzamykám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 18787
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 11:43