Vymazanie Windowsu 7 Mám ich 2
Vymazanie Windowsu 7 Mám ich 2
Ahojte ... Ja už dlho dlho hľadám možnosť ako vymazať windows z pc . Mám tam totiž 2 windowsy obidva 7 a každy je na inom disku a neviem ako sa zbavit jedneho znich :) Vymazal som to čo sa dalo dal som dokonca formátovať disky a vymazal čo sa dalo a ostali nejake subory ktore sa nedaju vymazat vobec :) A už ma to nebaví lebo stále keď zapínam PC tak musim vybrat ktory Windows zapínam. Ak viete čo stým Ďakujem za radu vopred :)
Re: Vymazanie Windowsu 7 Mám ich 2
Mas dva disky a bootujes z toho, kde mas funkcni OS nebo s toho kde jsi smazal W7.Pokud odpojis ten druhy disk najede system? Jde to upravit v msconfig.
Jsem flegmatik no a co?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsou ty nespravne opravdu jiz smazane, potrebujes jen odstranit zaznam ze spousteci nabidky pomoci programu EasyBCD.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Takže tie subory čo tam ostali to sú : Windows OLD , Windows, USERS, Program files, program files X86 a oto mám vymazat pomocou toho programu ?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten program ti smaze pouze zaznam z te uvodni startovaci nabidky, co te tolik cili
Zminene adresare, pokud opravdu patri k te nechtene instalaci W7, musis zmazat rucne (nebo zformatovat disk, nakterem jsou). Screen ze Spravce disku by napovedel vice.

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”