Spuštění hry bez otravného zapínání steamu?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Erutano
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Spuštění hry bez otravného zapínání steamu?

Příspěvekod Erutano » 13 dub 2013 12:58

Zdravím,
jako většina lidí, tak i já využívám služby steam. Avšak je tu věc, která mne vždy vytočí a dokáže mě opravdu silně naštvat. Mám zakoupených několik her, avšak kdykoliv si je chci zahrát, začne se zapínat steam a v drtivé většině nejprve kontroluje aktualizace, případně stahuje a bla, bla. Jenže to já nechci. S mým pomalým internetem to někdy zabere i 15 minut, než se hra začne spouštět. To už pak kolikrát ani nemá cenu, když si chci na půl hodinky něco zahrát. Zaplatil jsem si hru, tak si jí chci hrát i bez toho, aniž bych musel pokaždé startovat otravný steam. Vím, že spousta lidí s tím problém nemá, ale mě to poměrně vadí. Je tu nějaké řešení jak spustit hru offline, aniž bych nejprve musel zapnout steam? Jednoduše rovnout použít nějaký launcher?

Díky, Josef.

Reklama
Eastrin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Spuštění hry bez otravného zapínání steamu?

Příspěvekod Eastrin » 13 dub 2013 13:57

Ne není to možné, jedině možná nějaký crack, ale s tím ti neporadím (dostal bych žlutou)...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 13 dub 2013 14:12

Erutano píše:Zdravím,
jako většina lidí, tak i já využívám služby steam. Avšak je tu věc, která mne vždy vytočí a dokáže mě opravdu silně naštvat. Mám zakoupených několik her, avšak kdykoliv si je chci zahrát, začne se zapínat steam a v drtivé většině nejprve kontroluje aktualizace, případně stahuje a bla, bla. Jenže to já nechci. S mým pomalým internetem to někdy zabere i 15 minut, než se hra začne spouštět. To už pak kolikrát ani nemá cenu, když si chci na půl hodinky něco zahrát. Zaplatil jsem si hru, tak si jí chci hrát i bez toho, aniž bych musel pokaždé startovat otravný steam. Vím, že spousta lidí s tím problém nemá, ale mě to poměrně vadí. Je tu nějaké řešení jak spustit hru offline, aniž bych nejprve musel zapnout steam? Jednoduše rovnout použít nějaký launcher?

Díky, Josef.

Obávám se, že bez Steamu si ty hry nezahraješ. Steam je výborný, i když trošku zasekaný a pomalý - to je fakt. Steam ti udržuje hry aktuální (patche, doplňky apod.) a ty se o nic jiného starat nemusíš a vždy ty hry můžeš vzít někam s sebou a zahrát si třeba u známého - nikdy je neztratíš, oproti krabicovky.
Edit: Mě se ted nestává, že by se mi každý den updatoval Steam, nebo hra v něm... Můžeš ještě zkusit přepnout Steam do OFFLINE režimu, ale to si nezahraješ u her Multiplayer myslím - zkus a pak dej vědět...

Erutano
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Erutano » 13 dub 2013 14:24

Ano, steam se neupdatuje každý den, ale jelikož já ho použiji tak 2x týdně, nějaké aktualizace mám skoro pokaždé. I tak děkuji za odpověď. Ten offline mod zkusím, jakmile bude čas. Díky. :)

Sefr123Czech
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sefr123Czech » 13 dub 2013 14:46

Kup rychlejší internet

Half-lifeblazen
nováček
Stav:

Příspěvekod Half-lifeblazen » 19 dub 2013 11:41

Je fakt že updaty mi taky dost lezou na nervy a pokud se vám updatuje i Dota 2 tak vám to zahltí i celej počítač, co jsem zpozoroval tak updaty hlavně her od Valve jsou každý čtvrtek-pátek (většinou TF 2 a Dota 2) jinak je pak klid, u jiných her se mi neupdatovali dost dlouho.

Erutano
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Erutano » 20 črc 2013 19:11

Sice opožděně, ale přece: Koupit rychlejší internet.. Rádoby vtipná odpověď, která je naprosto bezmyšlenkovitá a k ničemu. Rychlejší internet se kupuje dost blbě, když bydlíš téměř v horách. Tady jsme rádi za rychlost stahování 350 kb/s. Nezapomeň prohodit další radu - Přestěhuj se. ;)

Tomasb98
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Tomasb98 » 20 črc 2013 19:15

Stačí si natáhnout na vlastní náklady optický kabel :) Takže rada koupit rychlejší net není neproveditelná...

Erutano
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Erutano » 20 črc 2013 19:21

Dobře, ale většina z vás prostě přistupuje s tím, že všichni bydlí u města nebo u nějaké rozvodové sítě. To je ten problém. Do města to mám poměrně velký kus, k tomu nám tady nejezdí ani autobusy a jak jsem napsal - Je to už vlastně v horách. A milionář nejsem. :D A natáhnout sem kabel by znamenalo mít minimálně několik tisíc nazbyt.. Mimochodem ano, tato rada je naprosto mimo. Neptám se na řešení pomalého stahování aktualizací. Řeším problém, jak spustit hru bez steamu, kterou mám zaplacenou.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Spuštění PC Příloha(y)
    od Elbeckho » 21 úno 2025 14:27 » v Problémy s hardwarem
    11
    4579
    od Kminek Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 02:14

Zpět na “Hry”