Hledání ztracených přátel...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Hledání ztracených přátel...
K založení tohoto tématu mě přivádí čerstvá zkušennost, kdy jsem po šesti letech hledání objevil mou dávnou lásku, kterou jsem viděl naposledy před přibližně třiceti lety. Hledali jste někdy někoho ztraceného? Uspěli jste? Jaké páky používáte? Hledáte někoho a nevíte jak? Já uspěl na "spolužácích" když jsem našel třídu, do které chodila její sestra. I tak to trvalo další dva roky, než se ozvala a vzkaz předala pohřešované... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hledání ztracených přátel...
Přes Spolužáky - úspěšně, koncem dubna se koná mejdan naší třídy ze základní školy.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Zajímavé téma. Já bych třeba chtěl najít svého syna, kterého jsem viděl naposledy v´79 když mu byly dva roky. V té době mne sebrala STB a zavřeli mne na 7 let do Jáchymova.
Když jsem se po 2557 dnech vrátil vedla moje první cesta přímo k /již bývalé/ manželce, kam jsem přijel asi ve 2 ráno taxikem přímo z Pankráce. Do rána jsem si povídali, ale kluka mi nechtěla ukázat z důvodu, že se bude brzy vdávat a on si zvyká na nového tátu.
A já to tehdy respektoval a už jsem ji neobtěžoval. Možná to byly chyba, nevím. Později jsem ho viděl v TV kde jako člen nějakého študáckého týmu představoval nějaký projekt. Stále čekám že se ozve.
Myslím že bych věděl jak ho najít, ale nechávám to na něm. Možná o mé existenci ani neví.
Když jsem se po 2557 dnech vrátil vedla moje první cesta přímo k /již bývalé/ manželce, kam jsem přijel asi ve 2 ráno taxikem přímo z Pankráce. Do rána jsem si povídali, ale kluka mi nechtěla ukázat z důvodu, že se bude brzy vdávat a on si zvyká na nového tátu.
A já to tehdy respektoval a už jsem ji neobtěžoval. Možná to byly chyba, nevím. Později jsem ho viděl v TV kde jako člen nějakého študáckého týmu představoval nějaký projekt. Stále čekám že se ozve.
Myslím že bych věděl jak ho najít, ale nechávám to na něm. Možná o mé existenci ani neví.

BlueSpirit - smutné... Zkus poštu pro tebe nebo jak se to jmenuje.
Souhlasím, je to velice dojemný příběh....
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
-
- Pohlaví:
Pošta pro tebe není pro mne. Kdyby nic jiného, pak bych se před kamerama styděl. Ale já bych ho dokázal najít, vím kde bydlí babička apod., ale nechám to na něm. Třeba mu řekli že jsem umřel, nebo že jsem lotr. Já trochu věřím na osud. Pokud se sejít máme, sejdeme se. 
A ještě k té Poště pro Tebe. Koukám na ni skoro pravidelně a líbí se mi to, ač kamarádi se mi dříve smáli že jsem cíťa.

A ještě k té Poště pro Tebe. Koukám na ni skoro pravidelně a líbí se mi to, ač kamarádi se mi dříve smáli že jsem cíťa.
Jen aby si toho potom nelitoval, že si ho nenašel. Já bych se s ním aspoň sešel a řekl mu, proč s ním nejsem. On jako chlap to určitě pochopí. Ale to je tvoje věc, ja se do toho nemám co motat :) Prostě bych jednal 

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Já se svým otcem nemluvil přes rok a od te doby bydlím se svojím bratrem a matkou, a nějak mi nechybí <=To je ale asi tak vše co k tomu chci říct :-) co se týče otec/syn
K tématu: napadlo mě, jak jsem hledal jednoho bývalého spolužáka, ale v dnešní době to není přes sociální sítě žádný problém někoho najít...
K tématu: napadlo mě, jak jsem hledal jednoho bývalého spolužáka, ale v dnešní době to není přes sociální sítě žádný problém někoho najít...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Poštu pro tebe bych nedoporučoval. Nevidím nic dobrého, na tom, když se lidé až takhle odhalují na veřejnosti, ale každého věc. Ale určitě bych se přiklonil na stranu "hledat a najít sám". Ty víš, kde hledat, on ne...
To se pleteš. Není tam problém najít někoho z generace "náct", "sátiletí" vám na vaše sociální sítě z vysoka... a tam je problém hledat. Dvacet let jsi o něm neslyšel, nepamatuješ si kde bydlel, netušíš ani jestli vůbec ještě žije... A u ženských? Tam ani nevíš kolikrát se vdala...
ale v dnešní době to není přes sociální sítě žádný problém někoho najít...
To se pleteš. Není tam problém najít někoho z generace "náct", "sátiletí" vám na vaše sociální sítě z vysoka... a tam je problém hledat. Dvacet let jsi o něm neslyšel, nepamatuješ si kde bydlel, netušíš ani jestli vůbec ještě žije... A u ženských? Tam ani nevíš kolikrát se vdala...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
dobře dobře,..tak se omlouvám, nechtěl sem někoho naštvat, už mlčím
,..je pravda, že Ti mladší mají větší sklony k těm sociálním sítím a Ti starší to opovrhují.. 

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
karlosi, ja ve 22 letech taky nemám nikde účet. Jsem k nenalezení 

-
- Pohlaví:
Já zrovna na FB jsem, ale je to celkem otravný. Jsem tam jenom z důvodu že tam občané města mohou komunikovat o dění ve městě. Měli jsem i diskuzní fórum, ale to náš starosta/poslanec Farský tak dlouho cenzuroval až ho zablokoval. Je to sice otevřené, ale nikdo tam napíše.
A co znám ty kluky přes 50 let, tak mnozí si ten FB založili, ale většina to zase brzy zrušila. Nicméně, náctiletí se tam najít dají.
Ještě bych dodal, že na to hledání už několik let je služba tuším MV kde vám dotyčného za poplatek /snad/ 500,- najdou, ale je jenom na něm, zda vám svoji adresu sdělí.
A co znám ty kluky přes 50 let, tak mnozí si ten FB založili, ale většina to zase brzy zrušila. Nicméně, náctiletí se tam najít dají.
Ještě bych dodal, že na to hledání už několik let je služba tuším MV kde vám dotyčného za poplatek /snad/ 500,- najdou, ale je jenom na něm, zda vám svoji adresu sdělí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4498
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Hledání v průzkumníku Windows 11 je téměř nepoužitelné
od -pavelk- » 20 říj 2024 18:46 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3081