Pomalý upload

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Pomalý upload

Příspěvekod liborek » 13 dub 2013 21:46

Mám WiFi poskytovatele připojení.Poslední dobou mě trápí strašně pomalý upload.Když jsem přešel na 5Ghz síť /asi před rokem/ byl upload až neskutečně veliký.Hlavně,až třikrát větší než Down,což je nezvyklý.Např download byl 5Mbps. a upload 15Mbps :-o Pak se to nějak ustálilo, ikdyž o stabilitě připojení se nedá moc mluvit.Ovšem poslední dobou Download je kolem 7Mbs a Up je většinou neměřitelný např na speedtest.net mi to ani nenaběhne a za chvíli hodí chybu a když už tak kolem 0.1 - 0.2 Mbps.Několikrát jsem poskytovateli psal, dnes se konečně ozval ať mu to změřím a pošlu. :evil: Jako bych mu to nepsal. :twisted:
Jen tak pro další debatu s ním...Je chyba spíše někde u mě/myslím tedy v počítači/ nebo u něj/včetně routeru a antény, které nejsou moje a nemám do nich přístup/.
Jo a ping taky slabota.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Pomalý upload

Příspěvekod Pic » 13 dub 2013 22:45

Chyba nejspíše u poskytovatele, nebo v zařízení, které má u tebe.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 13 dub 2013 22:51

liborek píše:Mám WiFi poskytovatele připojení.Poslední dobou mě trápí strašně pomalý upload.Když jsem přešel na 5Ghz síť /asi před rokem/ byl upload až neskutečně veliký.Hlavně,až třikrát větší než Down,což je nezvyklý.Např download byl 5Mbps. a upload 15Mbps :-o Pak se to nějak ustálilo, ikdyž o stabilitě připojení se nedá moc mluvit.Ovšem poslední dobou Download je kolem 7Mbs a Up je většinou neměřitelný např na speedtest.net mi to ani nenaběhne a za chvíli hodí chybu a když už tak kolem 0.1 - 0.2 Mbps.Několikrát jsem poskytovateli psal, dnes se konečně ozval ať mu to změřím a pošlu. :evil: Jako bych mu to nepsal. :twisted:
Jen tak pro další debatu s ním...Je chyba spíše někde u mě/myslím tedy v počítači/ nebo u něj/včetně routeru a antény, které nejsou moje a nemám do nich přístup/.
Jo a ping taky slabota.

Jakého že to máš poskytovatele internetu ?

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 14 dub 2013 02:09

Nejspíš problém u poskytovatele. Ten pomalej upload vetšinou naznačuje zahlcenou síť a taky AP poskytovatele.

Mám něco podobnýho (mám net jen 3 Mbps). Hlavně v pátek večer je DOWN tak kolem 2 Mbps (pořád stačí na 480p YT),
ale UP ani náhodou není 2 Mbps, klidně jede jen 256 kbps a vysoký odezvy (ne pořád) už přímo na ten AP a na DNS.

Ale jsem pořád v pásmu 2.4 GHz a k AP to budou takový solidní 3 km :D . 5 GHz mě teprv čeká.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”