Zdravím.
Mám hodně starý PC,tak jsem si řekl,že bych si ho mohl,nějak vylepšit.
No,jako první mě napadlo,že se zeptám tady. :)
Dříve jsem tu měl téma,že mi jel PC pouze v nouzovém režimu.Nakonec pomohlo,nainstalovat nové drivery na grafiku,ale PC byl(a pořád je)hrozně zasekaný.
Prý by to mohlo být tím,že když jsem nainstaloval nové drivery na grafiku,tak že jich tam je víc a to ty lagy způsobuje.
Ještě bych měl dotaz a to,zda neexistuje nějaký program,který by mi přeinstaloval počítač(několikrát jsem za přeinstalaci 500,- a přijde mi to dost.)
Nebo,že bych sem dal screen z Ccleaneru,z toho tools(stejné,jako přidat nebo odebrat programy)a že byste mi poradili,které programy jsou nepotřebné a které zase nutné pro normální chod počítače(nechci si zase odinstalovat zvukovku),bylo by to možné ?
Jak zvýšit výkon PC bez rozšiřování.
Jak zvýšit výkon PC bez rozšiřování.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zvýšit výkon PC bez rozšiřování.
500,- Ti přijde za práci dost? Odbornou práci?
Žádný program na přeinstalaci neexistuje. Musíš nainstalovat systém a příslušné ovladače. Není o nic složitého, pokud víš jak na to.
Žádný program na přeinstalaci neexistuje. Musíš nainstalovat systém a příslušné ovladače. Není o nic složitého, pokud víš jak na to.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Operacni system musi preinstalovat uzivatel, program na to maji pouze vyrobci pocitacu.
Tech 500 Kc je pouze poplatek toho kdo to neumi tomu, kdo to umi. Jestli se to zda hodne (a ze 500 Kc je hodne malo), muze se to naucit sam.
Vylepsit pocitac bez vymeny hardware nejde, zadne zazracne zrychleni ani nic podobneho se stat nemuze.
Tech 500 Kc je pouze poplatek toho kdo to neumi tomu, kdo to umi. Jestli se to zda hodne (a ze 500 Kc je hodne malo), muze se to naucit sam.
Vylepsit pocitac bez vymeny hardware nejde, zadne zazracne zrychleni ani nic podobneho se stat nemuze.
Zkusil bych založit téma v sekci HiJackThis. Jestli tam nemáš nějakou breberku. I kdyby ne, tak ti tam odstraní plno kravin.
-
- Pohlaví:
a) odinstalovat programy které nepotřebuješ a i odstranit zbytečné nepotřebné dokumenty, fotky, videa a pod.
b) nechat si v sekci Hujack This zkontrolovat log
c) po vyčištění defragmentovat disk
Mohlo by se to trochu zlepšit, víc toho udělat nemůžeš.
Případně zkontrolovat HDD a RAM.
b) nechat si v sekci Hujack This zkontrolovat log
c) po vyčištění defragmentovat disk
Mohlo by se to trochu zlepšit, víc toho udělat nemůžeš.
Případně zkontrolovat HDD a RAM.
Něco jsem pročistil,ale některé soubory,které chci odinstalovat mi píšou,že buď nebyli nalezeny,nebo to hází chyby(mohu dodat screen pokud chcete.)
Disk jsem také defragmentoval,ještě hned vedle defragmentace mám možnost "vyčištění disku"-vyplatí se to spouštět,nebo to je to stejné,co defragmentace?
Disk jsem také defragmentoval,ještě hned vedle defragmentace mám možnost "vyčištění disku"-vyplatí se to spouštět,nebo to je to stejné,co defragmentace?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Pohlaví:
Ne není to stejné, ale udělat to můžeš. Požádej o tu kontrolu logu.
Už jsem o ni požádal : viewtopic.php?f=70&t=107244 .
Zkusím ještě to vyčištění disku,snad to pomůže. :)
Zkusím ještě to vyčištění disku,snad to pomůže. :)
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek