Jak se zbavit otevírání internetové stránky po ukončení hry Vyřešeno
Jak se zbavit otevírání internetové stránky po ukončení hry Vyřešeno
Čau radílci. Po ukončení hry (kliknutím na exit) se mi hra zavře a otevře se internetová stránka. Jak se toho zbavím? Díky za rady.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak se zbavit otevírání internetové stránky po ukončení
Čau tazateli!
Bohužel mám křišťálovou kouli v opravě, takže Ti k tomu nic neřeknu. Co kdybys to trochu více popsal, hlavně co máš za systém, která hra to dělá a která stránka se Ti otvírá
Bohužel mám křišťálovou kouli v opravě, takže Ti k tomu nic neřeknu. Co kdybys to trochu více popsal, hlavně co máš za systém, která hra to dělá a která stránka se Ti otvírá

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Křišťálové koule jsme museli odeslat do státní zkušebny na přezkoušení. Budeš se tedy muset více rozepsat. Minimálně co je to za hru a jaká stránka...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2karlos: 
//Toto provedeme v reálu na srazu. Uvidíme, kdo bude ten napravo...
//Karlos

//Toto provedeme v reálu na srazu. Uvidíme, kdo bude ten napravo...

//Karlos
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jde o hru mini golf a real bowling. U mini golfu mi naskakuje stránka myplaycity a u bowlingu gametopu. Ikony Myplaycity a gametop mám v místním disku. Chtěla jsem se odstranit jenže mám bobky, že pak nepůjdou spustit vůbec.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2013 11:27) ---
Mám win7 64bit
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2013 11:27) ---
Mám win7 64bit
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pouhým odstraněním ikon nic nespravíš.
Ty hry jsou pravděpodobně stažené z netu(?) a s tím jsi patrně při stahování "odklepla" nějaký souhlas s tím otvíráním uvedených stránek (anebo je to tam implementované natvrdo). Bohužel mě nenapadá, jak se toho zbavit jinak, než kompletní odinstalací a novou instalací s tím, že si budeš dávat hodně pozor, co Ti k tomu nabízí a s čím souhlasíš.
Ty hry jsou pravděpodobně stažené z netu(?) a s tím jsi patrně při stahování "odklepla" nějaký souhlas s tím otvíráním uvedených stránek (anebo je to tam implementované natvrdo). Bohužel mě nenapadá, jak se toho zbavit jinak, než kompletní odinstalací a novou instalací s tím, že si budeš dávat hodně pozor, co Ti k tomu nabízí a s čím souhlasíš.
-
- Pohlaví:
Pokud se nemýlím, tak to jsou jenom odkazy na stránky které ti nabízejí další hry a toto jsi si sama nainstalovala. Koukni do Ovládacích panelů, zda tam jsou nějaké toolbary Myplaycity a gametop a odinstaluj to.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Dost možná to bez toho souhlasu nainstalovat nepůjde. Je to patrně cena za to, že hry jsou zadarmo... Odkazy z plochy bez obavy smaž.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Blue Spirit píše:Pokud se nemýlím, tak to jsou jenom odkazy na stránky které ti nabízejí další hry a toto jsi si sama nainstalovala. Koukni do Ovládacích panelů, zda tam jsou nějaké toolbary Myplaycity a gametop a odinstaluj to.
Nemýlíš se. Zkoušela jsem je odinstalovat a znova zase nainstalovat, vyškrtla jsem myplaycity a nepomohlo to. Stejnak se mi internet otvírá. Kde v ovládacích panelech najdu ty toolbary? Buď konkrétní. Je tam položek do aleluja. Klik na ovládací panely a pak na co a dál? Nevím jsem antitalent.
-
- Pohlaví:
Ovládací panely - Přidat odebrat programy, viz. screen.
To už mám odinstalovaný.
-
- Pohlaví:
Pokud si to odinstalovala a stále to otravuje, potom pomůže jenom kontrola logu v sekci HijackThis. Tamní rádci už si s tím budou vědět rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 4112
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 13:19
-
- 8
- 5174
-
od kecalek
04 zář 2024 16:03
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4748
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
- 5
- 2009
-
od jurasek9