bootování Windows z usb nejde !! Vyřešeno
Re: bootování Windows z usb nejde !!
Aha... tak sorry měl sem to napsat hned no když to dám tak mi to dělá furt to samý restartuje se a zase začne nabíhat win. Jo a když zapínám notebook tak mi to to píše Zotavení systému Windows z chyb systém Windows se nepodařilo spustit. Příčinou mohou být nedávné změny hardwaru nebo softwaru. Při odstraňování postupujte takto: Vložte instalační disk systému Windows a restartujte počítač. 2 zvolte nastavení jazyka a klikněte na tlačítko další. 3 klikněte na možnost Opravit tento počítač. Další možnosti : Jestliže během spuštění systému došlo k přerušení napájení, zvolte možnost Spustit systém Windows obvyklým způsobem. a pak zase Nouzoví režim, Nouzoví režim se sítí, Nouzoví režim s příkazovým řádkem, Poslední známá funkční konfigurace, Spustit systém Windows obvyklým způsobem.
-
- Pohlaví:
Ale nouzový režim by měl fungovat anebo ta poslední kofigurace. Pokud ne, mohlo by jít o HW chybu. Dostaneš se do Biosu? Zkus defauldní nastavení.
ani jedno nejde do BIOSu se dostanu navedeš mě jak spustit defauldní nastavení ?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
kentaur píše:Ahoj mám notebook http://www.asus.cz/Notebooks/Versatile_ ... nce/K50IN/ A udělal jsem to přesně návodu tady http://www.digilidi.cz/instalace-window ... lash-disku ale v BIOSu nemám možnost usb nevíte co stím mám dělat dělám to poprvé z usb takže fakt nevím co stím
Nástroj na dvě věci.
Microsoft nabízí nástroj pro tvorbu USB instalačního disku zdarma a funguje 100%
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... load-tool/
Pokud nemáš možnost bootovat z USB, tak buď špatně hledáš a nebo je to první notebook co znám, který to neumí. Říkám si, co je pravděpodobnější?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
Re: bootování Windows z usb nejde !! Vyřešeno
Já ti tam nevidím, každý Bios to má trochu jinak. Bude tam něco jako Load Defauld, na to klikneš a uložíš přes F10.
D1amond je to možné pře usb to dělám po prvé takže třeba špatně hledám. Mám tady Load User Default, Load Manufacture Defaults
-
- Pohlaví:
Load Manufacture Defaults
a koukni jak píše D1amond
a koukni jak píše D1amond
ok. zkusím to dík za tvojí trpělivost :) kdybych na něco přišel nebo dohledal na netu a povedlo se to tak napíšu
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2013 15:18) ---
D1amond: už to funguje děkuji za odkaz, sem Vám fakt vděčný :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2013 15:18) ---
D1amond: už to funguje děkuji za odkaz, sem Vám fakt vděčný :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8249
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30