Zdravím,
Včera mi vypadl internet (zrovna jsem hrál internetovou hru "League of Legends" a volal s kámošem na raidcallu (komunikační program něco jako TS) no tedy k věci když se internet nahodil a já jsem se chtěl připojit znovu do hry tak už jsem nemohl :'( nemohl jsem se ani připojit na již zmínění raidcall a asi za hodinu jsem zjistil že mi nefunguje ani jakýkolik online stream prostě se to načítá ale nikdy se to nenačtě .. -_- když jsem si chtěl zapnout jinou online hru (World of Warcraft) tak jsem se taky nepřipojil na supportu League of Legends jsem zkoušel vypínat a zapínat firewall ale nic :( prosím pomozte
Vypadl internet :'( a když se nahodil nemůžu nic !
Re: Vypadl internet :'( a když se nahodil nemůžu nic !
Takže nejde vůbec internet nebo jen LoL a Raidcall?
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
internet funguje ale raidcall stream ani wowko nefunguje :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:41) ---
i skype jde já to nechápu :-/
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:41) ---
i skype jde já to nechápu :-/
Něco o té chybě.. http://pcsupport.about.com/od/errorc/a/code-22-error.htm
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
moc anglicky neumím a tuhle stránku jsem taky našel ale tak zkusím to :-//
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:48) ---
řekl bych že ta stránka mi nepomůže :-//
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:49) ---
to je v háji já fakt nechápu co s tím mám prostě mi vypadne internet a když se nahodí tak mi internet normálně běží můžu koukat na youtube, facebook atd ale prostě mi nejde stream s jákoukoliv hrou a ani zmíněné hry :-//
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:54) ---
btw když pořád klikám at se připojím na raidcall tak mi po chvilce místo error 22 hodí error 23 takže
DD -_-
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 12:33) ---
asi mi nikdo nepomůže :((
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:48) ---
řekl bych že ta stránka mi nepomůže :-//
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:49) ---
to je v háji já fakt nechápu co s tím mám prostě mi vypadne internet a když se nahodí tak mi internet normálně běží můžu koukat na youtube, facebook atd ale prostě mi nejde stream s jákoukoliv hrou a ani zmíněné hry :-//
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 11:54) ---
btw když pořád klikám at se připojím na raidcall tak mi po chvilce místo error 22 hodí error 23 takže

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 12:33) ---
asi mi nikdo nepomůže :((
Takže vypadne internet a nejde nic a po výpadku nejede hra, Radicall a online stream?
A ten kompletní výpadek internetu se stane jen při hraní?
A co jiný online hry - ty po tom výpadku fungují?
A ten kompletní výpadek internetu se stane jen při hraní?
A co jiný online hry - ty po tom výpadku fungují?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
já jsem psal že mi jednou vypadl internet a od té doby mi to nejde ne ani jiné online hry...
Jo pravda moje chyba - měl sem si to přečíst pořádně (ale bez dělení vět je ta čitelnost hrozná).
Zkus nejdřív restartovat všechny internetový zařízení (modemy, routery), co doma máš.
Pak, jestli máš tu možnost, zkus třeba ty online streamy pustit na jiným zařízení, než ten tvůj PC.
Co máš za poskytovatele připojení? Optej se dalších lidí se stejným poskytovatelem, jestli jim vše funguje.
Možná je to jen dočasná chyba a budeš muset počkat, než se vše vrátí do původního stavu.
Zkus nejdřív restartovat všechny internetový zařízení (modemy, routery), co doma máš.
Pak, jestli máš tu možnost, zkus třeba ty online streamy pustit na jiným zařízení, než ten tvůj PC.
Co máš za poskytovatele připojení? Optej se dalších lidí se stejným poskytovatelem, jestli jim vše funguje.
Možná je to jen dočasná chyba a budeš muset počkat, než se vše vrátí do původního stavu.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
no pravda je že mi ten internet vypla matka ale asi jenom na 5 minut aby mě nasrala .. takže jsem v tom sám
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 14:50) ---
teĎ jsem zjistil že nemůžu ani stahovat nic omg jsem totalně nasranej nemůžu nic ! ! !
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2013 14:50) ---
teĎ jsem zjistil že nemůžu ani stahovat nic omg jsem totalně nasranej nemůžu nic ! ! !
Jo tak to si měl napsat dřív. Protože je taky dost možný, že to máš zablokovaný záměrně.
Ale stejne by si měl ještě vyzkoušet a odpovědět na to, co jsem psal.
Ale stejne by si měl ještě vyzkoušet a odpovědět na to, co jsem psal.
restartovat modem jsem zkoušel ..
( už vážně vůbec nevím co mám dělat
(

Čteš ty vůbec, co ti píšu? Nebo by jsi mi alespoň mohl odpovědět na to, co jsem se ptal.
Tak to zkusím ještě jednou, ale naposled (!!!):
Na tohle si mi pořád neodpověděl.
Taky jsem se nedozvěděl lautr nic.
To znamená, že ty s tím nic neuděláš. Budeš muset počkat, než to zase odblokují.
Tak to zkusím ještě jednou, ale naposled (!!!):
Zkus, jestli to funguje na jiných zařízeních (jiný PC, mobil s WiFi - pokud máš doma WiFi, ...).
Na tohle si mi pořád neodpověděl.
Co máš za poskytovatele připojení?
Optej se dalších lidí se stejným poskytovatelem, jestli jim vše funguje (třeba kámoši, sousedi, ...).
Taky jsem se nedozvěděl lautr nic.
Je taky dost možný, že to máš zablokovaný záměrně, třeba členem rodiny nebo poskytovatelem.
To znamená, že ty s tím nic neuděláš. Budeš muset počkat, než to zase odblokují.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1357
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4750
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3142
-
od Signalista97