Vyhledání kopiií fotek
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vyhledání kopiií fotek
Zdravím a ptám se,existuje nějaký software,do kterého vložím fotografii z netu kterou mám v PC a najde její kopie,nebo server kde je uložená???hledal jsem a nic jsem nenašel,proto se obracím na vás. 

► Zobrazit spoiler
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Znám software na vyhledání kopií obrázků v Pc ale na netu asi nic takovýho nebude. Seznam ale nabízí nejakou službu k vyhledávání obrázků
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Damned píše:Znám software na vyhledání kopií obrázků v Pc ale na netu asi nic takovýho nebude. Seznam ale nabízí nejakou službu k vyhledávání obrázků
Tak takový by zajímal pro změnu zas mě.Mám v PC šílený kvantum fotek a některé jsou stejné.Bohužel je to i tak že je tam některá fotka 2x ale pokaždé s jiným názvem
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
BROZA píše:Damned píše:Znám software na vyhledání kopií obrázků v Pc ale na netu asi nic takovýho nebude. Seznam ale nabízí nejakou službu k vyhledávání obrázků
Tak takový by zajímal pro změnu zas mě.Mám v PC šílený kvantum fotek a některé jsou stejné.Bohužel je to i tak že je tam některá fotka 2x ale pokaždé s jiným názvem
tady
http://www.instaluj.cz/cz/katalog/utili ... ge-finder/

► Zobrazit spoiler
Damned píše:Znám software na vyhledání kopií obrázků v Pc ale na netu asi nic takovýho nebude. Seznam ale nabízí nejakou službu k vyhledávání obrázků
tu službu vyhledávání najdeč i na googlu(tam je to nejlepší) a seznam to má takové docela nepřehledné
...prostě do googlu napiš název toho brázku co hledáš a mělo by ti ho najít
-
- Pohlaví:
Můžeš zkusit toto - mám s tím dobrou zakušenost http://www.slunecnice.cz/sw/jwduplfiles/
BROZA píše:Damned píše:Znám software na vyhledání kopií obrázků v Pc ale na netu asi nic takovýho nebude. Seznam ale nabízí nejakou službu k vyhledávání obrázků
ATopSoft FileCake 1.5 TW 1,5MB odstraňuje duplikátní soubory na disku.exe
Beyond Compare 1.9f-slouží k porovnání obsahu dvou adresářů včetně podadresářů. Dále s touto utilitou můžete synchronizovat obsah adresářů, mazat soubory, přejmenovávat a mnoho dalšího.exe
CloneMaster 2.19-vyhledává shodné soubory na disku nejen na základě jména a velikosti, ale i porovnáváním.exe
CloneSpy 1.5-dokáže najít a odstanit duplicitní soubory z vašeho disku.zip
Directory Compare 2.53-umožňující porovnání a synchronizaci souborů v adresářích.exe
Dup Detector 3.12-dokáže nalézt duplicitní identické nebo podobné snímky porovnáním pixelů.zip
File Compare Utility 1.00-Jednoduchá utlitka pro porovnávání souborů . Výsledky přehledně zobrazí.exe
ImageDupeless v1.5.2 SW 1,8MB vyhledávač duplikátů obrázků.zip
Porovnávač 6.0-pro porovnávání a následnou synchronizaci obsahu dvou adresářů (včetně podadresářů).exe
Unique Filer 1.4-vyhledává stejné obrázky na disku ve stejných nebo různých adresářích.exe
WinMerge 2.4-pro vizuální porovnávání obsahu různých textových souborů. Program vyhledá a označí rozdíly, detekuje přesunuté a chybějící řádky, zkopíruje vyhledané rozdíly.exe
Tak na hledání stejných fotek a jiného je i fakt dobrý Total Commander.Zkratka Alt+F7 a tam je vše co potřebuješ jen si vybrat kombinaci hledání nebo vše.
CPU:IP4 650 3.40GHz, MB:ASRock 775i915PL-SATA2, RAM:GoodRAM 2x512 MB PC3200 DDR, VGA:Saphire X1600PRO, HDD:Seagate Barracuda 80GB
Notebook HP Pavilion DV5-1120 AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72, 2.0GB RAM, ATI Mobility RAdeo HD 3450
Notebook HP Pavilion DV5-1120 AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72, 2.0GB RAM, ATI Mobility RAdeo HD 3450
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4157
-
od Kincl6
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 19:45