Zdravím,
zhruba před třemi měsíci mi začala blbnout klávesnice s tím že se na chvíli vypnula a poté zapnula. Tak jsem si řekl že si koupím novou, ale ovšem stejný problém, poté to začalo i s myší. Klávesnice a myš jedou normálně na jiných PC. Ještě mi nefunguje když zapojím exterňák, flash disc a nebo mobil a jiné zařízení kde se dají přenášet data. Všechno na ostatních PC jede bez problému. Bohužel můj PC nepodporuje již zápojky PS2 takže se bojím, že mi odejdou USB celkově a budu muset kupovat novou základní desku. Neví prosím vás co s tímto problémem?
Předem děkuji
S pozdravem Rotty
Blbnou mi USB a nevím si rady
Re: Blbnou mi USB a nevím si rady
Vítej na PC-help!
A co takhle detailní popis sestavy, OS atd. Nemám křišťálovou kouli....
A co takhle detailní popis sestavy, OS atd. Nemám křišťálovou kouli....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Sestava
Intel Core 2 Duo E7500, Intel G41 Express, 4GB DDR3, NVIDIA G210 512MB, SATA 500GB 7.2k, DVD, čtečka pam. karet, Microsoft Windows 7 Home Premium (zkopírováno z alzy kde jsem PC zakoupil)
cervcek: Já jsem zatím fungoval na integrovaný řadič, a právě jsem se pokoušel najít jestli to není ovladačema na USB ale nic jsem nenašel.
Intel Core 2 Duo E7500, Intel G41 Express, 4GB DDR3, NVIDIA G210 512MB, SATA 500GB 7.2k, DVD, čtečka pam. karet, Microsoft Windows 7 Home Premium (zkopírováno z alzy kde jsem PC zakoupil)
cervcek: Já jsem zatím fungoval na integrovaný řadič, a právě jsem se pokoušel najít jestli to není ovladačema na USB ale nic jsem nenašel.
Výměna USB řadiče by asi mohl být problém. Jestli máš MB ještě v záruce, zkusil bych reklamovat, jestli ne, pak to podle mě bohužel vypadá na výměnu MB.
PS: Dělají to všechny USB, tedy přední i zadní?
PS: Dělají to všechny USB, tedy přední i zadní?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jen prosím co znamená MB? Jinak PC už je rok po záruce.
MB je motherboard, základní deska. Nejsem vševěd, ještě chvíli počkej, možná někdo přijde s potěšujícím řešením.
Aha. Ale i tak, děkuji za ochotu :-) Jinak zapomněl jsem odepsat na to zda to dělají všechny USB, a ano dělají.
-
- Pohlaví:
Nemusí to být jenom základní deskou, ale i starým opotřebovaným zdrojem. Jaký máš a jak je starý.
V tom případě Tě nepotěším a asi fakt budeš měnit MB.
Vydrž ještě, fakt nejsem vševěd, třeba někdo bude vědět, jak na to.
Vydrž ještě, fakt nejsem vševěd, třeba někdo bude vědět, jak na to.
-
- Pohlaví:
Pokud by byl opravdu vadný řadič, dalo by se použít něco takového - http://www.czc.cz/axago-pciu-60-pci-kar ... bnmr2pm8t1
Blue Spirit: Děkuji, zkusím to, pokud to nepomůže tak budu muset vyměnit MB jak psal warrmetr.
Děkuji všem účastníkům této diskuze za pomoc, cením si toho že jste mi věnovali chvíle vašeho života.
Děkuji všem účastníkům této diskuze za pomoc, cením si toho že jste mi věnovali chvíle vašeho života.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2564
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 10:11