VT vyjel čistý: https://www.virustotal.com/cs/file/7943 ... /analysis/
Ale Avast v PC pořád hlásí problémy - jsou tam tři hlášky stejné hlášky, stačí otevřít prázdná panel (doplnil jsem i 3 hlášku do předchozího příspěvku)
pomůže přeinstalace chrome?
Facebook virus Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Facebook virus
Asus IPIBL-LA (Berkeley), Intel Core 2 Quatro Q 6600 2.40 GHz, RAM 4 x 1 GB DDR2 667 SDRAM, Nvidia GeForce GTX 680, Realtek ALC1200 (integr.), Hitachi HDT725050VLA360 500GB, Windows 7 64 bit -> W10
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušej. Vypadá to ně nějakou závadnou stránku v historii nebo home page
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já Avasta mám. Mě se to taky dělo, a to potom co jsem na nějaké stránce padnul na virus. Dal jsem test paměti, a našlo mi to taky v aplikaci chrom virus. Stručně -> ten test jsem pouštěl furt dokola a počet infekcí (dle Avastu) rostl a to i v jiných běžících aplikacích, řešil jsem to na fóru, ale večer jsem to vypnul a druhý den bylo po problému.
Jinak přikládám obrázek jak to tenkrát vypadalo
*EDIT*
Jinak jak tak koukám na to co ti to hlásilo, tak to asi bude nějakou stránkou v homepage jak říkal Memphisto
Jinak přikládám obrázek jak to tenkrát vypadalo
*EDIT*
Jinak jak tak koukám na to co ti to hlásilo, tak to asi bude nějakou stránkou v homepage jak říkal Memphisto
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přeinstalováno a je klid... pokud nemáte další nápady, tak děkuji všem zúčastěným a dávám fajfku
Asus IPIBL-LA (Berkeley), Intel Core 2 Quatro Q 6600 2.40 GHz, RAM 4 x 1 GB DDR2 667 SDRAM, Nvidia GeForce GTX 680, Realtek ALC1200 (integr.), Hitachi HDT725050VLA360 500GB, Windows 7 64 bit -> W10
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Facebook virus Vyřešeno
Pokud nejsou další problémy, tak to můžeš uzavřít 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner