Toto není otázka, ale informace.
Asi před půl rokem jsem zjistil že mi syčí repráky. Kdo zná, pak to bylo jako vyteklý elektrolyt. Nijak zásadně jsem se tím nezabýval, až dnes. Věnoval jsem tomu pozorování několik hodin a zjistil, že chyba není v reproduktorech ale ve WMP.
To si nechám na jindy.
Syčení z reproduktorů Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Syčení z reproduktorů
To je jako zpráva, nebo co tím chtěl básník říci?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Nejsem básník. Chtěl jsem říci jenom jedno a snad to většina pochopila.
Stalo se mi to což vypadalo jako závada na nf zesilovači, ale ve finále to byla vina v WMP!
Stačí to pro vysvětlení?
Stalo se mi to což vypadalo jako závada na nf zesilovači, ale ve finále to byla vina v WMP!
Stačí to pro vysvětlení?
Spíš nám řekni, jaká chybka to byla 

divine píše:Spíš nám řekni, jaká chybka to byla
To ti klidně řeknu za něj: používání crippleware! Já jsem s tím skončil před lety, když mi přehrál film ve 256 barvách a bez titulků. Kamarád mi poradil BS Player který uměl true color, titulky, a asi milion dalších věcí navíc...
Následně jsem přešel na Linux, vypadá to že BS je na dobré cestě

Mimochodem, BS - BS, to nebude náhoda, třeba nějaký binární démon posílá znamení...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Re: Syčení z reproduktorů Vyřešeno
Pánové já to napsal z jednoduchého důvodu.
Každý kdo s tím má trochu zkušeností by hodnotil že je vadný zesilovač. To jsem si myslel také a byl jsem na rozmyslu zda to reklamovat, anebo vyhodit. Jelikož se závada projevovala občasně, potom reklamace by asi neuspěla.
Tak jsem tomu včera věnoval několik hodin a zjistil jsem že to dělá WMP. Jiná muzika v pohodě. Až budu mít náladu, tak WMP přeinstaluju, ale zatím jsem na to línej. Jsem rád, že jsem na závadu přišel a chtěl jsem se o zkušenosti podělit.
Kdyby tu někdo napsal že mu syčí repráky, asi bych poradil ať je vyhodí. Po této zkušenosti vím, že chyba je i jinde - jenom zatím nevím kde
Každý kdo s tím má trochu zkušeností by hodnotil že je vadný zesilovač. To jsem si myslel také a byl jsem na rozmyslu zda to reklamovat, anebo vyhodit. Jelikož se závada projevovala občasně, potom reklamace by asi neuspěla.
Tak jsem tomu včera věnoval několik hodin a zjistil jsem že to dělá WMP. Jiná muzika v pohodě. Až budu mít náladu, tak WMP přeinstaluju, ale zatím jsem na to línej. Jsem rád, že jsem na závadu přišel a chtěl jsem se o zkušenosti podělit.
Kdyby tu někdo napsal že mu syčí repráky, asi bych poradil ať je vyhodí. Po této zkušenosti vím, že chyba je i jinde - jenom zatím nevím kde

- RockyBooyz
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1629