Zdravím..
Chci si založit svůj vlastní Ranked team a vůbec mě nenapadá jak by sem mohl menovat nemá tu někdo nějaký nápad ? Předem děkuji.. Na hru League of legends
Název Ranked teamu..
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Název Ranked teamu..
Zeptal bych se jakým jazykem bys sis to představoval ? A jak dlouhé jméno to má být ? A na konec co bys tak vyloučil ty hlavní názvy.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Anglicky, Ne moc dlouhe ani moc krátké
, Ani žádné

TheNooBs 

''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
xaxaxaxa to bylo směšné 

- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
DarkRiders
DarkPlayers
DarkTeams
TheRedBall
Theshakes
TheBigIlusion
BloodBrother
Možná sem se moc netrefil, ale je to docela složité když v league of legends bude určitě více než 1000 neli vic ranked teamů. Já osobně bych bral přesně "FatalFanatic" a dobře vím že tento team byl hodně známý (není přesně stejný název jako viz. Psaný) protože se umístil na prvním místě v žebříčku
A určitě by to pak bylo dost matoucí kdyby se váš team dostal přímo do čela na lepší příčku....
DarkPlayers
DarkTeams
TheRedBall
Theshakes
TheBigIlusion
BloodBrother
Možná sem se moc netrefil, ale je to docela složité když v league of legends bude určitě více než 1000 neli vic ranked teamů. Já osobně bych bral přesně "FatalFanatic" a dobře vím že tento team byl hodně známý (není přesně stejný název jako viz. Psaný) protože se umístil na prvním místě v žebříčku
A určitě by to pak bylo dost matoucí kdyby se váš team dostal přímo do čela na lepší příčku....
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
fatalfanatic: nemáš náhodou na mysli Fnatic?
Jinak mě se u jednoho klanu, co byl v Battlefield 2 líbil název No Retreat No Surrender, čili ve zkratce NRNS.
Jinak mě se u jednoho klanu, co byl v Battlefield 2 líbil název No Retreat No Surrender, čili ve zkratce NRNS.
To se mi moc nelíbí.. :(
Můžeš ještě zkusit na google dát clanový generátor jmen a tam si snad už vybereš.
např. http://online-generator.com/name-genera ... erator.php
např. http://online-generator.com/name-genera ... erator.php
SemperFidelis najdi si co to znamená 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Ten generáto sem nepochopil jak to funguje
Nemožu najít co to znamená
Nemožu najít co to znamená

Semper Fidelis hledej 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1