Samovolné vypínání Notebooku
Samovolné vypínání Notebooku
Cau, potrebuji radu. Mam uz tretim rokem notebook HP 620, pred par mesici se zacal vypinat jednou za den, to se jeste dalo, ale ted se vypina minutu po tom co ho zapnu, nebo se nezapne vubec. Pokud se nazapne, na leve strane NTB sestkrat problikne dioda, nevim co to znamena, na netu jsem o tom nic nenasel. NTB jsem rozebral, vycistil od prachu a necistot, taky si myslím, ze zahrivanim to nebude, teplota je pomerne nizka a jak uz jsem zminil, vypina se po velmi kratke dobe. Pokud vite co s tim, napiste. Dik
Re: Samovolné vypínání Notebooku
Vypíná se = rovnou zčerná obrazovka, nebo to hodí ještě nějakou hlášku?Nejsou zoxidované kontakty na baterce?
i5 3210M, GT650M, 4Gb ram DDR3, HDD 500GB 7200ot
Obavam se ze je to southbridge a s teplotou to souvisi.......
Skus smazknout klavesnici zhruba uprostred a tlacit dolu, a pritom noyebook zapnout (silou tlacit dolu a nepoustet), jestli pobezi o neco dele.
Skus smazknout klavesnici zhruba uprostred a tlacit dolu, a pritom noyebook zapnout (silou tlacit dolu a nepoustet), jestli pobezi o neco dele.
NTB se rovnou vypne, nepredchazi tomu vubec nic, ani zadna hlaska. Na baterku jsem se dival a kontakty jsou v pohode, s tou klavesnici to urcite zkusim a jeste napisu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 18112
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44