Je to dobra hra, i z hlediska mutaku, ale neni tam PVP a po dohrani na vsechny obtiznosti (coz tolik nezabere pokud nerdíš hodně) tě to přestane bavit.
Acer Aspire 5560G AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM 8 GB DDR3 750 GB HDD Windows 7 Home Premium 64-bit
torchlight II je hlavne single player ale mozes potom hrat aj s ostatnymi ludmi...path of exile je tiez single-player az kym si nevytrvoris grupu...v meste ale vidis vsetkych hracov takze tam ich je pozehnane. hral som diablo 3 starter ediciu a celkom ma to bavilo ale to asi len kvoli tomu,ze to bolo uplne nove a bol som velky fanusik diablo serie...tolko problemov co s tym ale bolo pri spusteni tak za poslednych 5rokov este nikto tak nezbabral launch. kamarati co si to kupili tiez vravia,ze si doexpili na 60tku...niektori to ani nepresli na inferne a predali ucet...je to potom uz iba farm-fest na goldy a itemy.
Shinji-kun píše:tolko problemov co s tym ale bolo pri spusteni tak za poslednych 5rokov este nikto tak nezbabral launch.
ALe zbabral. Viz. nedávno nové SimCity...
Hra je to fajn. Pokud jsi fanda Diablo série, tak je to pro tebe jasná volba. Graficky je to hezká podívaná. Co se týká příběhu, tak ten je tradičně parádní. Gametime ujde. Pořád i po uvedení se ta hra drží s cenou dost vysoko... Osobně jsem ale od toho čekal víc. 12 let čekání a v podstatě nic nového nevymysleli kromě nové grafiky... Moc nadšený z nového Diabla nejsem. Moje hodnocení je tak 7/10. Torchlight II a PoE se mi jevilo v singlu lepší...
No já jsem velký fanda her na stylu Diabla takové hry mě prostě baví více než nějaké střílečky nebo hry jako je Metin2, prostě Diablovky jsou dobré hry. Cením si veškerých rad a rozhodl jsem se, že to Diablo teda beru teď ještě musím najít nějaké cenově dostupně zatím jsem našel za 999Kč doufám, že najdu levnější, pokud by někdo z vás měl odkaz na spolehlivý obchod tak sem s ním
Zdravim, poprosim o nazor na nasledujucu zostavu, pripadne rady ako ju vylepsit, zlacnit a podobne. Primarne sa jedna o gaming zostavu na Qhd 165Hz gaming, aby to utiahlo hry aj do buducna.