Zdravím,
Nedávno jsem začal uvažovat o koupi herní konzole, kvůli pár hrám které na PC nevycházejí. Ale stále nevím jaký je rozdíl mezi 4GB a 250GB. Můžete mi někdo, prosím, stručně vysvětlit, v čem se liší. Předpokládám že na té 250GB verzi budu moct mít víc her, ale vzhledem k tomu že tam budu mít jen pár her, tak by mi možná stačila jen 4GB.
Předem díky za pomoc :)
XBOX 4GB či 250GB Vyřešeno
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: XBOX 4GB či 250GB
Je to opravdu jen rozdíl ve velikosti HDD. Ale bacha třeba na opravny patche v BF3 by ti asi 4GB nestačily.
taipan píše:Zdravím,
Nedávno jsem začal uvažovat o koupi herní konzole, kvůli pár hrám které na PC nevycházejí. Ale stále nevím jaký je rozdíl mezi 4GB a 250GB. Můžete mi někdo, prosím, stručně vysvětlit, v čem se liší. Předpokládám že na té 250GB verzi budu moct mít víc her, ale vzhledem k tomu že tam budu mít jen pár her, tak by mi možná stačila jen 4GB.
Předem díky za pomoc :)
A chceš určitě Xbox 360 a nebo přemýšlíš i nad PS3 ?
Ještě jsem se nerozhodl jestli XBOX nebo PS3, jen jsem dal příklad aby dotaz byl srozumitelnější.
A nedal by se další HDD přikoupit, až bych si vyzkoušel jak se moc bych na tom chtěl po tom hrát?
A nedal by se další HDD přikoupit, až bych si vyzkoušel jak se moc bych na tom chtěl po tom hrát?
Já ti za mě a moje všechny přátele doporučuji PS3 (ale Xbox se mi taky líbí samozřejmě), ale jenom pokud stojíš o šetření peněz...
Edit: Taky jsem se tak jako ty dlouho rozhodoval a mě padl víc PS3. Záleží...
Naposledy upravil(a) Deny18 dne 02 kvě 2013 22:26, celkem upraveno 1 x.
Rozdil mezi 4GB a 250GB XBOXem je ten, ze ten prvni ma 4 GB SSD a ten druhy 250 GB SATA disk.
Disk je mozne vymenit, je to notebookovy 2,5" HDD
Disk je mozne vymenit, je to notebookovy 2,5" HDD
Výhodnější si myslím, že bude už rovnou koupit ten s 250GB. Přece jen ušetříš peníze jenom tím, že nebudeš muset kupovat Xbox HDD, který stojí něco kolem 1000 Kč a nebudeš se muset jen tak strachovat s tím, že nemáš dostatek volného místa na disku.
Deny18 píše:Já ti za mě a moje všechny přátele doporučuji PS3 (ale Xbox se mi taky líbí samozřejmě), ale jenom pokud stojíš o šetření peněz...
Jak to myslíš s tím šetřením peněz? Jsem student, takže každá ušetřená koruna se hodí

No vem si třeba to hraní po multiplayeru. U Xboxu si musíš koupit Xbox Live
a u PS3 nemusíš mít nic a hraješ zdarma bez nějakých poplatků. Na PS3 si můžeš dokonce jěště přehrát filmy, hudbu, prohlížet si obrázky a i přístup na internet je zdarma - tohle na Xboxu nebudeš moct. Pokud se někde mýlím, tak mě opravte!

Jedine, co ma PS3 navic je free multiplayer a BluRay mechanika
Hudba, filmy, obrazky a web jde na obojim
Hudba, filmy, obrazky a web jde na obojim
Re: XBOX 4GB či 250GB Vyřešeno
Aha, tak beru PS3. Ještě jednou díky za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 8608
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
17 úno 2025 20:46