už žádné pokuty za ukončení smlouvy
Novela zákona o elektronických komunikacích by měla posílit pravomoci zákazníků mobilních operátorů. Pokud se lidé rozhodnou od telekomunikační společnosti odejít a předčasně ukončit smlouvu, operátoři nebudou smět přijít s trestem v podobě vysokých pokut.
Zdroj: http://mobil.idnes.cz/zmena-operatora-p ... ratori_apo
Operátoři možná budou mít utrum: Vyřešeno
Re: Operátoři možná budou mít utrum:
No a na co jim pak budou smlouvy na 24 měsíců?? no na ho...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
Vtip je v tom, že někdo třeba nechce smlouvu na 24 měsíců. Já chtěl třeba na dobu neurčitou, nechtěl jsem žádný telefon, museli někam volat, pak bůhvíco řešili a pak mi to dali.
-
- Pohlaví:
No zatím si je mohli bez souhlasu prodlužovat. Sice je to divné, ale pokud měl člověk smlouvu na dva roky tak automaticky nekončila, ale bylo nutné dát výpověď doporučeným dopisem.
Tak se nebude platit pokuta, ale bude se vracet plna cena dotovaneho telefonu, pokud ho zakaznik ziskal - takto to maji v USA.
dotovanej telefon už prakticky neexistuje
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”