Příspěvekod Martin63 » 04 kvě 2013 21:15
StarRock píše:Režim kompatibility v tomhle vůbec, ale vůbec nepomůže...
Aha no... od čeho tam asi je. Už jsem to testoval a režim kompatiblity pomůže např. v iTunes
BTW: o tom, že by režim kompatibility rešil vše o tom jsem nic neřekl, jen jsem připomenul, že to tam vůbec je a že to nebylo zmíněno, ovšem jsem potom taky napsal že to je věc autorů programů, nikoli Windowsu.
Bavíme se zde o tom, že některé cracklé hry a některé neaktualizované nejdou spustit! Režim kompatibility jsem zkoušel jako první věc. Však marně... V této věci prostě nepomůže! Dokonce u některých aplikací ještě pohorší. Viz. třeba hra Mafia 1. Pokud tam dáš režim kompatibility na Win. XP SP2, nebo SP3 - (byť u Windows 7, nebo u Windows

, tak se napíše Error a dále to s tebou prostě nemluví. A na Sedmách, nebo na XP-éčkách, tato hra normálně běží. A když nastavíš režim kompatibility tak nejde, ani za zlatý prase.
Naposledy upravil(a)
Martin63 dne 04 kvě 2013 21:17, celkem upraveno 1 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.