Ahoj
Nedavno se mi stalo ze mi pc pri nabihani win 7 vytuhl s cernou obrazovkou a hodinama tak sem se rozhodl ze preinstaluju system avsak pri nabihani instalace win 7 se mi grafika uplne rozhodila snad na 4 barev nicmene instalace prosla a ja se po instalaci dostal normalne do win kde uz bylo vse ok.
Avsak po urcite dobe to same zase zacalo pc vytuhavat zkousel jsem testama projet cely hardware a nezahlasilo mi nic zadnou chybu tak uz jsem z toho docela spatnej setkal jste s tim nekdo nebo nevi nekdo o nejakem dobrem testu na GK abych si opravdu mohl byt jisty ze je to tim? diky za odp.
GK nvidia 9600GT
Problem s PC nejspis grafika
Re: Problem s PC nejspis grafika
Především, zkontrolujte kabel a zástrčku DVI.
Kontrolovano nekolikrat i jsem zkousel menit...bez uspechu
Jestli je vadný grafický adaptér, tak se vada většinou projeví v intenzivní zátěži kdy taky dosahuje vyšších teplot.
Kromě hraní náročnějších her taky dobře poslouží HeavyLoad. Správně funkční PC by to měl ustát i hodinu a víc.
Ale pozor na teploty. Vedle HeavyLoad je dobrý mít puštěný i HWMonitor a sledovat tam občas teploty.
I když se při testu nic nestane, tak sem dej pak screen z HWMonitoru.
Nemáš nějaký soubory ve složce Windows/Minidump ?
Dál může být vadný zdroj. Tam nezbývá nic jinýho, než vyzkoušet jiný. Jaký je tam zdroj? Výrobce a wattáž.
Ještě to může být HDD, paměti nebo deska. To pak ověříme, když se tady vada neukáže.
Kromě hraní náročnějších her taky dobře poslouží HeavyLoad. Správně funkční PC by to měl ustát i hodinu a víc.
Ale pozor na teploty. Vedle HeavyLoad je dobrý mít puštěný i HWMonitor a sledovat tam občas teploty.
I když se při testu nic nestane, tak sem dej pak screen z HWMonitoru.
Nemáš nějaký soubory ve složce Windows/Minidump ?
Dál může být vadný zdroj. Tam nezbývá nic jinýho, než vyzkoušet jiný. Jaký je tam zdroj? Výrobce a wattáž.
Ještě to může být HDD, paměti nebo deska. To pak ověříme, když se tady vada neukáže.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Pohlaví:
Pokud to zlobí při instalaci je buď vadný ten kabel anebo GK.
Tak sem to nechal chvilku bezet a grafika se tvari v poradku...screen v priloze
Pameti sem testoval pres hiren gold memory testem x hodin zkousel sem je i ruzne prohazovat testovat samostatne a vsechno v poradku
Hdd sem testoval pres MHDD a taky nenaslo zadnou chybu...
Pameti sem testoval pres hiren gold memory testem x hodin zkousel sem je i ruzne prohazovat testovat samostatne a vsechno v poradku
Hdd sem testoval pres MHDD a taky nenaslo zadnou chybu...
-
- Pohlaví:
Na těch screenech nic špatného nevidím, snad jen vyšší teplota CPU ale jinak O.K.
Možná, že testy nejsou spolehlívé. Vezměte grafickou kartu na test do opravny. Je všechno v pořádku s ovladačem?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC do 18 000 Kč – WoW, PoE2?, běžná práce, stará sestava nejspíš odešla
od MoA285 » 25 kvě 2025 21:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1710
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
26 kvě 2025 08:51
-
-
- 4
- 3336
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14775
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
- 0
- 1936
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5300
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”