Zadávání hesla AppStore Vyřešeno
Zadávání hesla AppStore
Čau! Při stažení app z Appstore musím zadat heslo (Jen v 5 minutách poté ne). Třeba si pak jdu za 20 minut zase něco stáhnout a zase musím zadávat heslo od Appstore. Nevíte jak toto opakované zadávaní hesel vypnu? Popřípadě přes JB iOS 6.1.2. Mám iPhone 4S.
Naposledy upravil(a) Eastrin dne 07 kvě 2013 21:32, celkem upraveno 1 x.
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zadáváni hesla AppStore
Proc bys to delal? Je to tam schvalne, aby ti tam nemohl kdo chce co chce stahovat... je to otravne, ale kdyz to sem tam nekomu půjčujes, tak se to hodi...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
S tím nic neuděláš, ze začátku mě to taky štvalo když jsem stahoval několik appek denně a iPad byl nový ale teď když stahuju jednu aplikaci týdně ani to ne někdy tak se to dá :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pod nastavením Obecné můžeš dát omezení a tam vypnout dotaz na heslo k AppStore
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:

Mám to celou dobu vypnuté. Nefunguje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Kvě 2013 21:28) ---
Měl jsem to celou dobu takhle . Tak jsem dal Zapnout omezení, zadal kód a vypnul jsem Instalace aplikaci (Obrázek 2.)
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Kvě 2013 21:30) ---
Po tom jak jsem vypnul Instalace aplikací tak mi zmizela ikonka Appstore (z plochy), takže jsem musel zase zapnout Instalace aplikací. K ničemu to nevedlo tak jsem vypnul celková omezení...
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Kvě 2013 21:28) ---
Měl jsem to celou dobu takhle . Tak jsem dal Zapnout omezení, zadal kód a vypnul jsem Instalace aplikaci (Obrázek 2.)
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Kvě 2013 21:30) ---
Po tom jak jsem vypnul Instalace aplikací tak mi zmizela ikonka Appstore (z plochy), takže jsem musel zase zapnout Instalace aplikací. K ničemu to nevedlo tak jsem vypnul celková omezení...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Re: Zadáváni hesla AppStore Vyřešeno
Stiahni si cez cydiu PasswordPilot v nastavení si to nastavíš a vždy keď pojdeš niečo sťahovať tak dáš len OK a máš . :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”