AcerPower F5 R02-A4
MB: Acer ERC410M
GK: je dokupovaná není původní: GAINWARD GT430 1GB DDR3 Light
CPU: Intel Pentium 4 641, 3200 MHz (sc. 775)
RAM: není původní 1x DIMM CRUCIAL 2GB DDR2 800MHz PC2-6400 CL6 1.80V
DVD: HL-DT-ST DVD-RW_GSA-H41N
zdroj: MTX 350w 50 Hz
Je to tahle sestava jenže to vypadá že odpadla čtení sata na desce kolik by stála asi tak oprava?
Nebo kontrola desky jestli je funkční?
Máti by si chtěla tento pc nechat.
já budu mít za měsíc úplně noví pc.
A tpohle pc šlape ale na ide disku se dá hrát nic moc. na satě jsemnemněl problémy s ničím na ide mám problémy se skypem i s načítáním proto by to máti pak chtělka nějak z revidovat nebo aspon skontrolovat jeslti je deska plně funkční jenže já to čtení sata nemám
jak otestovat víc, zkoušel jsem 500 svůj hadr nic, zkoušel jsem disk od kamaráda nic neukázal se ani ve správě disku nic.
Oba si myslíme že disky co jsme zkoušeli se odporoučeli na pravdu boží ale nechci kupovat disk když nevím co s tím je. dokázali by jste mi poradit?
revize a oprava staré sestavy pro máti.
Re: revize a oprava staré sestavy pro máti.
Pokud je deska KO, tak vymenit
Ale je potreba zjistit jedni vec: jestli do toho jde pouzit standardni ATX nebo mATX deska, u mnoha sestav to nejde, protoze je bud atypicky format desky, nebo rozmisteni komponent, takze tam deska sice jde dat, ale cpu je jinde nez misto na chladic nebo tunely od airflow.
Ale je potreba zjistit jedni vec: jestli do toho jde pouzit standardni ATX nebo mATX deska, u mnoha sestav to nejde, protoze je bud atypicky format desky, nebo rozmisteni komponent, takze tam deska sice jde dat, ale cpu je jinde nez misto na chladic nebo tunely od airflow.
Re: revize a oprava staré sestavy pro máti.
je to počítač acer acer pover f5 ro2-a4 a mb acer erc 410m
Dokonce jsem mněl i jiný disk kamarádovi jel na pc sam sem to viděl ale mně ho správa disk uneukázala pc jede ale jaksi se staě nechce jet a nemám už žádnou možnost to otesovat.
Na tu desku asi budete chtít nějakou tu fotku že? zkusím nějakou splašit
Dokonce jsem mněl i jiný disk kamarádovi jel na pc sam sem to viděl ale mně ho správa disk uneukázala pc jede ale jaksi se staě nechce jet a nemám už žádnou možnost to otesovat.
Na tu desku asi budete chtít nějakou tu fotku že? zkusím nějakou splašit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3357
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1688
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5902
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 2006
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9515