Vypínání notebooku Vyřešeno
Vypínání notebooku
Zdravím, když hraji některou hru není třeba ani novější, ale prostě se mi vypne po cca 20-30 minutách notebook. Pak, když ho obnovím z režimu spánku a ta hra je ještě zaplá (nemusí ani být na obrazovce stačí dole v panelu) tak se mi zas PC vypne, ale když se při to spadnutí vypne i hra tak už nespadne. Dělá mi to jen u některých her takže si myslím, že to teplotou nebude.
Re: Vypínání notebooku
Screen teplot z HWMonitoru máš? Ukaž!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dodám zítra, dnes už nestíhám.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2013 07:00) ---
http://www.img.tpx.cz/uploads/sadjabsjdbasd.png
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2013 07:00) ---
http://www.img.tpx.cz/uploads/sadjabsjdbasd.png
Příště obrázek patří sem a oříznutý:
Sice je to noťas s AMD, ale teploty CPU i GPU asi skoro trvale přes 80°C? Tomu padání se nedivím. Vyčistit, chladit podložkou.
Sice je to noťas s AMD, ale teploty CPU i GPU asi skoro trvale přes 80°C? Tomu padání se nedivím. Vyčistit, chladit podložkou.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ano instantně těch 80, ale některé hry můžu hrát klidně i 5 hodin v kuse a nespadne ani 1, ale některé hraju 20 minut a spadne to.
Přesně tohle mi dělalo. U některé hry (např. COD 2) se Noťas vypl, ale u Mafia 2 zase třeba ne. Dělalo to jak kdy a jak u které hry, různě se to měnilo. Pomohlo mi až vyčištění (profoukání) od servisních techniků z Alfacompu, kde jsem to posílal na reklamaci. Teď už problém nemám, jinak chladící podložku používám (Cooler Master NotePal U3) - bez toho ten Notebook trápit u her nemůžeš, to budeš jinak v dobrém slova smyslu vůl... 

Zkoušel jsem to profouknout už dávno....., ale jsou tam rezavé šrouby... a nejde to oddělat :(
Jinak podložku momentálně ted nemám, ale dávám pod to hardu lehce navlhčenou což asi dělám blbost... :/

Pokud to máš ještě v záruce, dej to poslat technikovi do obchodu - důvod jako reklamace. Jinak to s tou hadrou je fakt blbost!
Pokud nemáš na chl. podložku a máte doma "větrák" na horké letní dny, tak ho chlaď tím.
Pokud nemáš na chl. podložku a máte doma "větrák" na horké letní dny, tak ho chlaď tím.
-
- Pohlaví:
S tou hadrou děláš následující. Voda se po zahřátí odpařuje a páry vniká do stroje. Po vypnutí se ochladí, kondenzuje a ve stroji je voda.
V záruce už ho nemám.
Chceš říct proč máš ty šrouby "zarezivěné" a tudíž se nikam nedostaneš ? Protože jsi udělal chybu s tím vlhkým hadrem. Určitě to bude tím!
Jsou 4. 3 jsou v pohodě, ale 1 je rezavej.....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 18112
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44