OS se seká
OS se seká
v nouzovém režimu běží notebook v pohodě ale v normálním režim když zmáčknu cokoli třeba start nebo správce úloh tak se par minut nic nedeje a pak se to zpustí nebo se na misi objeví kolečko a běhá furt dokola načítání. občas i zčerná obraz a poté se mi objeví jenom kalendář hodiny a využití cpu a ram. (packard bell easynote ts44hr)
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Re: OS se seká
Nejlepší řešení by bylo otestovat HW LIVE verzí Linuxu (bootovatelný linux z CD). Pokud by vše bez problémů fungovalo, pak bude chyba v OS (virus, špatné ovladače, malware atd.). Pokud by spadl i linux, pak bude chyba v hardwaru. Potom test paměti, test disku, teploty atd...
notasbyl před dvouma měsíci přeinstalován os a vpohodě fungoval včera se uspal a po zapnutí blbne
jak ho sem vložím porad prosímtě
-
- Pohlaví:
Bugina píše:notasbyl před dvouma měsíci přeinstalován os a vpohodě fungoval včera se uspal a po zapnutí blbne
Kdyby všechno pořád fungovalo, tak by nebylo třeba tohoto fóra ne?
-
- Pohlaví:
Ty neumíš screen, neva. Když dáváš fotku, tak ji ořízni.
Ten disk je příčinou, je na odpis.
Ten disk je příčinou, je na odpis.
tu díš mi ne pomuže ani přeinstalování os 
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Kvě 2013 16:05) ---
a podle čeho si to zjistli (já si to myslel jelikož kamarád měl stejnej problém dal ho reklamovat a oni řekli hdd)

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Kvě 2013 16:05) ---
a podle čeho si to zjistli (já si to myslel jelikož kamarád měl stejnej problém dal ho reklamovat a oni řekli hdd)
-
- Pohlaví:
Ne nepomůže. Disk je poškozený a potřebuje vyměnit. Pokud tam máš nějaká důležitá data, tak si je ihned zálohuj a koukej po novém disku.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”