Ahoj, přítelkyni se pomalu otvírá firefox a v něm načítaná pdfka, atd..
Udělal jsem kontrolu Online scannerem eset
tady je výsledek kontroly
C:\Programs\Instala?ky program?\eset-nod32-business-edition-3.0.621-plus-best-fix-for-v3\NOD32_v3_FiX_1.1-TemDono.exe Win32/RiskWare.HackAV.AJ application cleaned by deleting - quarantined
C:\Users\Radka\AppData\Local\Temp\{0152DD31-DF09-4A19-A8F2-972BDAB1FFC7}\Addons\browser_addon_setup.exe multiple threats cleaned by deleting - quarantined
C:\Users\Radka\AppData\Local\Temp\{0152DD31-DF09-4A19-A8F2-972BDAB1FFC7}\Addons\OptimizerProInstaller.exe a variant of Win32/Adware.SpeedingUpMyPC.A application cleaned by deleting - quarantined
Naslo to neco ulozilo do karanteny a zmena zadna.
děkuji za rady.
Pomalé otvírání prohlížeče
Re: Pomalé otvírání prohlížeče
Stáhni CCleaner a spusť skenování. Dělají to i jiné prohlížeče ? Napiš konfiguraci PC a staří.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
Google chrom se chová trochu líp, ale pri scrolování se to taky dost seká
jinak je to toshiba Satelliete R630, Intel Core i3, RAM 4GB, Intel HD Graphics, stáří 3 roky
a Teplota procesoru 63°C
jinak je to toshiba Satelliete R630, Intel Core i3, RAM 4GB, Intel HD Graphics, stáří 3 roky
a Teplota procesoru 63°C
Já bych nechal udělat kontrolu logu
Stáhni si HiJackThis mám ho v podpisu a dej z něj log to sekce HiJackThis + popiš tam problém .
Stáhni si HiJackThis mám ho v podpisu a dej z něj log to sekce HiJackThis + popiš tam problém .
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Dal bych ti radu zkus nejdřív vymazat z prohlížečů historii a pokud by to nešlo tak zkus je všechny přeinstalovat.
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen pro tvou informaci, to vše dělá Ccleaner.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
Firefox se běžně otevírá docela pomalu a pokud v něm načítáš pdfka, tak to si opravdu počkáš, záleží na jeho velikosti, struktuře, obsahu ...
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A pokud tam má více uložených lišt... tak by to odpovídalo.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”