dostal jsem jedno zadání a vůbec si s tím nevím rady. Co se týká programování jsem úplný začátečník a tohle je nad moje síly

1. Sestavte příkazovou dávku, která zpracuje přiložený soubor a vytvoří nový textový soubor, který bude obsahovat pouze hodnoty tagu "vysledek identifikacni-kod" (hodnotou je text mezi uvozovkami – např.: RIV/61989100:27350/12:86083112).
2. Zadání dle bodu 1 rozšířené tak, že výstupní soubor obsahuje 1 řádek s položkami oddělenými čárkou.
3. Zadání dle bodu 1 rozšířené tak, že výstupní soubor obsahuje položky uspořádané do řádků po 5 hodnotách. Poslední řádek bude mít položek méně.
4. Zadání dle bodu 3 s tím, že na začátku ani na konci řádku není čárka.
Textový soubor tady nemohu nahrát, případně bych ho poslal mailem.Vypadá to nějak takto:
</osoba>
</pracovnik-povereny-pripravou-dodavky>
</dodavatel>
<verze>01</verze>
<pruvodka cislo-jednaci="1"/>
</zahlavi>
<obsah>
<vysledek identifikacni-kod="RIV/61989100:27350/12:86083111" duvernost-udaju="verejne-pristupne" rok-uplatneni="2012" druh="software">
<jazyk>cze</jazyk>
<nazev jazyk="eng">Calculation of BC for downhill transport with drivers and tension unit at bottom dead center</nazev>
<nazev jazyk="cze">Výpočet PD pro úpadní dopravu s pohony i napínáním v dolní úvrati</nazev>