výběr myše,klavesnice Vyřešeno
výběr myše,klavesnice Vyřešeno
Zdravim chtěl bych vědět jake vyhody mají drahe myše,klavesnice od levných a jake byste mi doporučili pro herní pc
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“
Albert Einstein
Albert Einstein
Re: výběr myše,klavesnice
ahoj, doporucim logitech g500. je tezka(vahu si volis pomoci zavazi), nastaveni citlivosti po ruve, je programovatelna, ruzne profily, spagat ma textilni, cvakani kolecka lze vypnout, hned pri ruce.pripada mi o dost lepsi jak g9x, tu nedoporucuji. mysi razer jse mel v ruce 3 a pripadaly mi jak z cinskeho hrackarstvi, vsechny do 2k Kc. nad 2k jsem od nich nic v ruce nemel, takze nevim
klavesnice se mi libi razer blackwidow, ale tu jsem v ruce nemel
klavesnice se mi libi razer blackwidow, ale tu jsem v ruce nemel
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nechceš za myš utratit nehorázné peníze, koukni se po A4Tech 750, mám už 3 z této řady a naprostý luxus.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak rozdielov medzi klavesnicami a myskami za 300 a 1000 je celkom dost. ako prva vec preco si kupit hraciu klavesnicu su funkcie anti-ghosting(stlacenych viacej klaves naraz a vsetky to registruje, nie ako niektore klavesnice ktore mozu zobrat max 3 klavesy naraz), potom je to kvalita prevedenia kde jednotlive tlacitka netrieskaju ako na pisacom stroji, podsvietenie pre lepsie hranie v noci,pogumovane nozicky pre lepsiu stabilitu na stole...je toho habadej. ja mam http://www.czc.cz/microsoft-sidewinder-x4-usb-cz-retail/73472/produkt a som velmi spokojny na vsetky moje hry mi to plnohodnotne staci (bf3,dota2,CS1.6 - vsetko su intenzivne narocne na klavesnicu)
co sa tyka mysiek tak tam je to este na dlhsi rozpis - hladas dobry pomer dpi a vahy. tak isto ti musi pasovat ergonomia mysi do ruky, kde nejaka kancelarska mys urcite nebude vhodna na 6 hodinovu hernu parbu. mam razer deathadder 3500dpi a mne tato mys vyhovuje. neviem co tym myslis, ze vyzeraju ako keby boli z ciny ale vsetky mysi co som zatial drzal v ruke boli z ciny a 99% ich aj bude z ciny. ak ti razerky do 2000 pripadaju lacne(ako z ciny) tak potom by si sa mohol pozriet na mysky od znacky mad catz(mne sa osobne nepacia ale tebe by sa mohli)
cheers
co sa tyka mysiek tak tam je to este na dlhsi rozpis - hladas dobry pomer dpi a vahy. tak isto ti musi pasovat ergonomia mysi do ruky, kde nejaka kancelarska mys urcite nebude vhodna na 6 hodinovu hernu parbu. mam razer deathadder 3500dpi a mne tato mys vyhovuje. neviem co tym myslis, ze vyzeraju ako keby boli z ciny ale vsetky mysi co som zatial drzal v ruke boli z ciny a 99% ich aj bude z ciny. ak ti razerky do 2000 pripadaju lacne(ako z ciny) tak potom by si sa mohol pozriet na mysky od znacky mad catz(mne sa osobne nepacia ale tebe by sa mohli)
cheers

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2355
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek