Nepůjde, musí to být dvě stejné identická jádra grafik, tzn HD7970 + HD7970 a ne HD5670 + HD7970
Druhá možnost to postavit na alfě, když Gigabyte není skladem, toho disku jsem si nevšiml :-)
Vylepšení Pc (Návrh na novou sestavu)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vylepšení Pc (Návrh na novou sestavu)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
inak koluju famy,ze HD8xxx budu kompatibilne s hociakou HD7xxx do crossfire...ale neviem co je na tom pravdy
jo jinak kidně posílejte odkazy i z alfy jako je to nějak jedno ale když toho bude víc nechci platit giga poštovný
takže třeba jenom jednu nebo dvě věci
řekl jsem czc protože dovoz na prodejnu maji zadarmo a můžu si tam klído dojít :)

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
od alfy - Pokud objednávka přesáhne částku 5k - budeš mít odvoz až domů zajištěn zdarma. Hlavní rozdíl mezi alfou a czcčkem bude, že czcčko Ti poskladá komp dohromady, pokud si ale umíš sestavit komp sám, tak bych klidně bral od alfy.
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 12 kvě 2013 22:28, celkem upraveno 1 x.
Jo a co si myslíte o vodním chlazení ? když už do toho dám tak velký prachy chci aby mi to vydrželo třeba na 5 let
a hlavně vodní chlazení se mi zdá účinější a je hlavně tiší
když tak jsem hoďte nejaký dobrý díkes 

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nebude to ani tak tižší, ty základní ventilátory k tomu dodávany nejsou tiché, kdyby jsis koupil zvlášt noctua ventilátory a namontoval to na radiátor, tak potom ano, jinak ne. pokud Ti jde o ticho, tak kup Gelid, výkonější chladič stejně nepotřebuješ, protože tam nemáš procesor s otevřeným násobičem.
ok dik moc za vas volny cas a za navrhy dik :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 5014
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”