Sony Vaio - podivný účet Demo Click Here
Sony Vaio - podivný účet Demo Click Here
Hezký večer, dostal se mi do rukou notebook známé s tím že to po ní chce heslo i přes to že žádné nenastavila. Po spuštění je tam uživatel Demo Click Here, nouzový režim nefunguje. Nevíte někdo co s tím? Předem díky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sony Vaio - podivný účet Demo Click Here
Napiš o jaký jde OS.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Windows 7 Home Premium (legální).
Demo Click Here není uživatel, tím se spouští demo program, který ukazuje např. jak ntb ovládat, co ntb umí apod.
Upřesni, kdy a jaké to po ní chce heslo.
Upřesni, kdy a jaké to po ní chce heslo.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ok, nevím napsal sem jen podle toho co vidím... Když spustím ntb tak po obrazovce s textem Spouštění systému Windows skočí chyba - Uživatelské jméno nebo heslo není platné a potom se objeví kolonka na napsání hesla a nad ní je napsáné Demo Click Here. Jak a co tam zadala nemám ponětí 

Takže to znamená, že bez hesla to pustí pouze do Dema.
Na zjištění hesla je třeba použít nějaký program, já zatím úspěšně používám Ophcrack. Ten musíš stáhnout, vytvořit bootovací CD a ještě před spuštěním Win ho nabootovat a spustit. Zjištěná hesla Ti ukáže v tabulce.
Na zjištění hesla je třeba použít nějaký program, já zatím úspěšně používám Ophcrack. Ten musíš stáhnout, vytvořit bootovací CD a ještě před spuštěním Win ho nabootovat a spustit. Zjištěná hesla Ti ukáže v tabulce.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nejde se dostat nikam ani bez hesla, dobrá zkusím ten Ophcrack, zatím díky a dám vědět.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Kvě 2013 08:53) ---
Tak žádný program na zjištění hesla nefunguje, po nabootování se nic neděje a obrazovka zůstane černá, obnova systému také nejde.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Kvě 2013 08:53) ---
Tak žádný program na zjištění hesla nefunguje, po nabootování se nic neděje a obrazovka zůstane černá, obnova systému také nejde.
Po nabootování čeho se nic neděje? Musíš nabootovat ten Ophcrack z bootovacího CD! Bootování čehokoli jiného má jiný výsledeek.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2728
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09