MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: MS 2013 v ledním hokeji

Příspěvekod karlos » 13 kvě 2013 08:48

My si jen trochu nerozumíme, sedět u piva, tak si budeme rozumnět na 100% ;-) Nemyslím pochopitelně, že to má nechat na nich. Co a kdy se bude hrát, rozhoduje samozřejmě trenér a to bez diskuse, uplatňujíce svou autoritu, bezvýhradně a totalisticky. Vysvětlovat jim, že mají zažehnout plameny v srdci, asi opravdu není potřeba, ty by měli mít zapálené sami od sebe... ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 13 kvě 2013 10:28

Ono dobrý trenér dokáže udělat i s podprůměrného nad průměrného ...
A pak jak to dokáže sladit... poskládat, jednou jsem někde četl - vyslechl už nevím, že je třeba poskládat je i do hotelu, ne každý si padne s každým :smile:

Ale hlavně je to v hlavách hráčů....... když brali Růžu na olympiádu do Japonska, tak jsem se chytal za hlavu, a nakonec prej je dokázaly nabudit až slzičky mladého Růžičky, aspoň tak jsem to slyšel .......
------
Když třeba náš malej hrál posledně na turnaji, tak jsem z něho šílel v prvních dvou zápasech, totálně bez pohybu, suchej vlas.
Další zápasy jak vyměněný, lítal střílel bojoval, rval se jak eskymácký pes jak v dalších zápasech tak i v následujících dnech turnaje od první minuty.
Když jsem se ptal na názor trenéra, proč se probral až třetí zápas, řekl, do hlavičky mu nevidíš :smile: :roll:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 13 kvě 2013 10:37

divine píše:2ITCrowd : "Trenér je od toho, že když to nejde, pak je to právě on, kdo má říct, jak hrát a co hrát, aby se to zlepšilo." - to máš pravdu, ale kolikrát jim to tréner řekne, sami hráči to taky moc dobře vědí a přesto to nejde. To si myslím, že padlo letos na naše hokejisty. Taková depka z nedavání golů atd.

Jen doplním - nikdo přece nečeká, že tam každý zápas nasázíme 10 banánů. Kdysi, blahé paměti, sám velký Jarda komentoval neúspěch tak - prostě to tam nepadlo. Jenže pohled na vlastní hru je trochu jiný. Že to tam nepadne je částečně smůla. Ale když hrají dobře a nepadne to tam, nedá se nic dělat (jako zápas s Kanadou). Ježe když bruslí jako kdyby měli svázané nohy a za třetinu nevystřelí na bránu, tak tam ani nemá co padnout.
Tím chci prostě říct, že když tak hra dobře vypadá a je vidět že se snaží, tak je to něco úplně jiného. I když se prohraje.
Navíc je hokej kolektivní sport a i když my moc hvězd nemáme, tak pokud je kolektiv správně vyhecovaný, pak to vypadá úplně jinak. Práve to si myslím byl hlavní důvod, proč jsme vyhráli Nagano. A to by taky měla být trenérova práce.
to karlos: jasně. U piva by nám to šlo :lol:

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 13 kvě 2013 10:44

Odbočím, nějaký zvonek komentátorů by nebyl?
Já se nasmál : při zápase Rusko : Finsko
cituji : "takhle rozebrat ruskou sbornou jsem už dlooooouho neviděl, naposled včera Francií" :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) jaojao dne 13 kvě 2013 11:44, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 13 kvě 2013 10:50

jaojao, jako fakt? To bych chtěl slyšet :D
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 13 kvě 2013 10:51

Můžeš to i vidět:
http://www.czech-tv.cz/mshokej/videoarchiv/nejnovejsi/226687-zaznam-celeho-utkani-rusko-finsko/
(dej si cca 47 minutu.....začalo to v 46minutě, komentář je v 47min + 28sec) :lol:
--------------------
Rusi byli jak na kolotoči :lol: paráda.

guest

Příspěvekod guest » 13 kvě 2013 12:36

.. herní taktika trenéra Hadamczika
Přílohy
970513_4727271624537_1113166411_n.jpg

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 13 kvě 2013 12:52

Škoda, že jsme s Kanadou nehráli dřív, možná by nás právě tohle mohlo nakopnout k lepším výkonům, k mnohonásobně lepšímu předváděnému hokeji, k bití se jako lev, kterého, doufám, hrdě nosí na prsou.

Vidíme to asi všichni stejně jako ve fotbale. Pokud tam ty hráči nechají vše, budou běhat, nikdo fotbalovýmu národnímu týmu neřekne ani B, ale pokud předvádí ležérní tempo, nemůžou se divit, že spousta lidí chce vyměnit trenéra.

Přidám ještě jednu Robertovu perlu "Tohle není targédie, tohle už je kóma".
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski

kingerdc
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod kingerdc » 13 kvě 2013 12:58

Blue Spirit :D Aha no, ale někdy mi to tak přijde :D
Acer Aspire 5560G
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 13 kvě 2013 18:15

Tak podle tréninku to zatím vypadá, že kladenská spolupráce bude nasazena zítra proti Norsku a doplní je Fleishman, první útok tak zůstane nezměněn.

To by mohlo fungovat a hlavně bychom měli úderné 3 lajny, i když čtvrtá lajna včera zařídila gól, takže by mohly být vyvážené všechny pětky...
I don't hate people, I just feel better, when they aren't around. - Ch. Bukowski

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 14 kvě 2013 10:57

Tak dnes opravdu nevím co mám čekat... Norové jsou schopni nás porazit, tak se trošičku bojím...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Dead
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Dead » 14 kvě 2013 11:18

Nevíš? A chceš poradit?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”