Divne chování Facebooku
Divne chování Facebooku
Stala se mi taková věc já jsem si asi před rokem a půl koupil počítač Apple a asi tak o rok později svému kamarádovi nainstaloval wifirouter Ovislink a ted se mi stává že můj kamarád je online ale já ho vidím offline.On pak zjistí že má pro mně vyplej chat ale zapne si ho protože mi povídal že ani o tom nevěděl a zachvíli se to opakuje a ještě hůře protože ten kamarád mi pověděl o tom že si chat pro mně zapl ale já ho přesto nevidím online a když mu napíšu zprávu není mu doručena ani do zpráv. Já už ho podezírám že je to kamarád podrazák ale on tvrdí že v tom prsty vůbec nemá a teď když s ním chci mluvit musím dát vědět jiný přátelům které on má přidané aby mu zdělili at mi on napíše, kdy si připadám jako stalkingovač. Teď i on už se začíná zlobit i na adminy Facebooku i na mně že se mu to stává jenom u mně a že jsem nějakej divnej ale později jsem se dozvěděl od druhého kamaráda že jemu někdo odebírá lidi z přátel a oni mu také tvrdí že si ho neodebírají a jsou to lidé s kterýma normálně ten kluk chodí pravidelně ven nebo do školy a povídal že jsou normálně spolu kamarádi. Také mi povídal že on je také pak vidí offline.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2841
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 pro 2024 20:06
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6240
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
-
- 4
- 2240
-
od FELINY