60 % hovoru je do minuty, tak proč kvůli 10 s hovoru platit celou minutu? Je to sakra rozdíl mezi 60+1 a 1+1. Teď u neomezených je to jedno, ale spousta lidi si je pořizovat nebude, ale kdo ma volne minuty,tak ví i čem mluvím...
Sent from my iPad using Tapatalk
Předplacenka MOBIL.CZ má internet zcela zdarma. Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Předplacenka MOBIL.CZ má internet zcela zdarma.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
No vidíš, já mám každý den jeden pravidelný hovor do minuty a u kyslíka platím 6 kaček, když to o vteřinu přeženu, platím 12.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mne třeba nebaví psát SMS, tak proste raději zavolám a to jsou hovory opravdu v sekundách. Takhle mám třeba 80 % mého volání a tak proč bych měl platit celou minutu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
No máš pravdu. Já také nepíšu SMS, jen vyjímečně anebo na PC u kterýho furt sedím. Ale kyslík mi vteřinový volání neumožní. Měl jsem tam různé paušály a nyní mam tarif Zero, kde platím jenom co provolám. Ale stále je to 6/min.
Skoro každý den mám ten minutový pravidelný hovor a občas o něco delší. Celkově volám tak 50-60min/měs.
Kyslík soustavně otravuje s nějakými nabídkami a volnými SMS a já jim zase opakuji, že SMS nepíšu a víc jak 60 minut neprovolám, ani kdyby to bylo zadarmo. Prostě víc volat nepotřebuji.
Skoro každý den mám ten minutový pravidelný hovor a občas o něco delší. Celkově volám tak 50-60min/měs.
Kyslík soustavně otravuje s nějakými nabídkami a volnými SMS a já jim zase opakuji, že SMS nepíšu a víc jak 60 minut neprovolám, ani kdyby to bylo zadarmo. Prostě víc volat nepotřebuji.
Dal jsem holce do mobilu cca před 10 dny kartu od bleskmobilu, (je to v podstatě telefonica) 2,5 /minutu, pak po sec - CZ do všech sítí, sms 1,5 / minutu, uvažoval jsem, že to tam dám i na svůj, ale nelíbí se mi tam jen ten spoj s op. 20Kč... a převod čísla dávají si na čas ... cca tři týdny ..
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Tak ono se opět nejedná o plnohodnotného virtuála, ale možnost mít internet zdarma za dobití mě láká.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
No tak nebudeme se hádat :) já měl za 2 měsíce napsaných asi 9000 SMS
Njn.. Když už zdarma tak je pořádně obrat 

Zakladní deska : MSI FM2-A85XA-G65
Procesor :Athlon X4 750K
Grafická karta : GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB
Paměti : Kingston HyperX 10th Year XMP 2x4GB
Zdroj : Seasonic SS 500 ET
Case : Eurocase MiddleTower Monster II 9201
Procesor :Athlon X4 750K
Grafická karta : GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB
Paměti : Kingston HyperX 10th Year XMP 2x4GB
Zdroj : Seasonic SS 500 ET
Case : Eurocase MiddleTower Monster II 9201
Mohu se zeptat,zda by mi 200MB stačilo na prohlížečovou Flash hru Shakes &Fidget?Na pomalý internet jsem zvyklí,teď je jenom otázka,jak by to stačilo. :)
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Řekni v jakých intervalech bys sis dobíjel kredit nebo předplatil internet ?
Bylo by lepší si udělat svoje téma.
Bylo by lepší si udělat svoje téma.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Tak jsem si jednu sim kartu pořídil a internet v tabletu jede strašně pomalu.A to mám 3G sít k dispozici.Jede to snad rychlostí GPRS.Jiná sim karta od T-mobilu frčí rychle.Zřejmě u nich 3G zatím nefunguje.
Edit: tak na druhé sim kartě internet jede rychlostí 3G.Na té první se mi neaktivoval balíček 200MB a jelo to tedy rychlostí 16kb.Po zavolání na infolinku tento problém nebyli schopni vyřešit.Musím čekat 3 dny až zavolá technik.
Edit: tak na druhé sim kartě internet jede rychlostí 3G.Na té první se mi neaktivoval balíček 200MB a jelo to tedy rychlostí 16kb.Po zavolání na infolinku tento problém nebyli schopni vyřešit.Musím čekat 3 dny až zavolá technik.

Naposledy upravil(a) Petison dne 20 kvě 2013 15:51, celkem upraveno 1 x.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To sem vůbec rád že od O2 free CZ jede internet na výbornou i po vyčerpání stáhne soubor 10 mb +- za 3 minutky a to není strašný.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
myslim že u převedeni čisla je poplatek kamoš za to platil
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3249