Asi mi někdo odcizil přihlašovací údaje k mailu. Co teď?*
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Asi mi někdo odcizil přihlašovací údaje k mailu. Co teď?
Je to asi měsíc, co jsem přišel o E-Mail. Měl jsem přes něj Steam a Origin.. . (Hry v hodnotě asi 3000,-). Prostě se mi najednou nešlo na e-mail, Steam a origin přihlásit. Kontrolní otázku to nebralo... . Nedávno jsem dal log do HJT sekce a tam zjistili, že se k mému PC připojil někdo z Ameriky, tak je možné, že to vzal on/ona.. . Může se to nějak řešit? Například u Seznamu(kde jsem tem mail měl)? Můžou s tím vůbec něco udělat? Omlouvám se, že neudělám vlastní téma, ale dělat v podstatě to samé téma mi přijde hloupost.
-
- Pohlaví:
Pokud si přišel o peníze, měl bys jít na policii. Co udělá seznam.cz je otázka.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
BS: a není ta změna kvality nebo zničení bráno s tim účtem od metinu přiznám se ze to nevím pokud by tam v té hře udělal změnu jednalo by se tr.čin ?
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já totiž taky na této hře řešil odzcizenej email a dohrábal sem se k tomu že nějaký vietnamec se přihlásil poslední ale dál sem se nedostal. Seznam.cz od té doby sem na gmail.com a 1 pokus o přihlášení a hned tě to upozorní na pokus o vniknutí . A nabídne změnu hesla
Naposledy upravil(a) fatalfanatic dne 14 kvě 2013 19:06, celkem upraveno 1 x.
>> Here <<
>> Here <<
-
- Pohlaví:
Netrap se tím. Dej si pořádný heslo, nikomu ho neříkej a je vystaráno.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nejlépe 9 místní, ale pak už je otázka kdy to zapomeneš a kdy ztratiš papírek kde jsis to heslo napsal 

>> Here <<
>> Here <<
-
- Pohlaví:
To není k smíhu. Já třeba devitímístné mám a pamatuji si ho. Vypadá podobně - tS.3rwWts. Povhopitelně mám manažera hesel a také to mám vytisknuté. Hesel mám asi 50?
Pokud se všude zaregistruješ jako pepa s heslem 1111, pak dříve či později průser hrozí.
A heslo do banky nemám vůbec nikde uložené. Zapomenu a musel bych klusat do banky.
Pokud se všude zaregistruješ jako pepa s heslem 1111, pak dříve či později průser hrozí.
A heslo do banky nemám vůbec nikde uložené. Zapomenu a musel bych klusat do banky.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já třeba ke každýmu účtu mám jiné heslo ale paměť nic moc vše co mám tak jistí email který měsíčně měním heslo pro lepší ochranu. A tazateli bych doporučil kdyžtak gmail.com a jak říká bééS tak nemít heslo jednoduché a doporučuji měsíčně až 3 měsíce vždy měnit heslo :)
>> Here <<
>> Here <<
heslo je nejlepši když je to věta např. pchelpjebezva a hned z toho je 13 mistné heslo.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------