Stránky vědeckotechnických zajímavostí a novinek >>> viewtopic.php?f=62&t=15065&start=0Tento příspěvek byl více vhodný do vlákna:
Pro zábavu a také k pláči páni rádcové - ale protože byl moderátorem karlosem vymazán i s celou následující debatou, vložím ho sem, je to v určité formě také novinka, že nám softwarová společnost Corel servíruje se svými programy i viry. Na moderátora karlose jsem již poslal administrátoru Ltb stížnost. V ní jsem se i zmínil, že když se kdykoli vyjádřím se svými velmi špatnými zkušenosti s naším Telekomem / SPT Telekomem / TO2, tak jsem vždy ze strany tohoto moderátora - který kdysi byl zaměstnancem této společnosti (možná znovu i je) - napadán i špiněn. Podle mého mínění není pan karlos ve skupině moderátorů svým zaujatým postojem zrovna přínosem pro toto fórum ...
Příspěvek obnoven cache funkcí plug-inu Firefoxu ...
Poslední vir, co jsem chytil (včera), byl od Corelu ... byl zamýšlen jako špehovací spyware (kontrola "legálnosti") a můj PC se se softwarem v režimu trial poroučel ještě ten den do Blue Screenu se závažnou prý hardwarovou chybou, po pár hodinách jsem poprvé koukal ve správci úloh prý na proces zvuku (soundman.exe nebo tak nějak), který byl ve správci asi 100x a neustále se množil, po obrazovce běhaly chybové hlášky ... už ze začátku mi bylo divné, že je procesor vytížený docela dlouho po startu (hodiny) na 50% ... zajímavé, že Corel volil i nenápadné pojmenování procesu, ve správci úloh: PsiSystem_2 a v MS Configu ve Službách viditelný jako: Protexis Licensing V2. Po vypnutí se počítač nejen významně zrychlil, ale přestal ho zlobit i hardware

Nejspíš poslední verze přehrávače Corel Win DVD nenajede bez toho jejich viru, ale mě to může být jedno, protože stejně mé legálně zakoupené BLU-Ray filmy (za 49 Kč: Krabat: Čarodějův učeň * Bílý Lev * Tunelové krysy * Nebezpečná rychlost * Zaslaná pošta) nerozjel, ani po stažení klíčů a patchů, co jsou nejspíš potřeba pro každý vydaný titul na BD (věděli jste to, že asi kvůli ochraně BD+ stačí, když váš legálně zakoupený film vyřadí z jejich databáze a už se na něj nepodíváte?). Sice jsem ještě poslední 3 tituly nestihl vyzkoušet, ale vypadá to úplně podobně ...
Na mé jediné BLU-Ray mechanice od Plextoru (PC mechanika) se to nepodařilo rozdýchat ani PowerDVD (+ klíče a patchy pro BLU-Ray, zatím jsem tedy zkoušel pouze verzi 10.0), VLC (+ stejné úpravy a knihovny). Zítra si podám ČPU (Česká Pirátská Unie) za jejich přístup k platícímu zákazníkovi, já jim dám těm českým šmejdům, co umějí lízt jen do amerických prd*lí!
Takže lidi bacha na Corel a jejich viry!!! A také pozor na média BLU-Ray!!! Díky jejich zablešenosti je často ani nespustíte!!!Nakonec mi asi nezbyde, než si své legální filmy na BLU-Ray "upirátit", zbavit je všech šmejd ochran a vypálit si je na své BD média za 29 Kč. Příště si je rovnou stáhnu a vypálím sám, a to jsem si říkal, že si jich koupím víc ...
P.S.: Nyní jsem chtěl vynadat české pobočce Corelu, že distribuuje se svým softwarem i viry a že nedokáže přečíst BLU-Ray, na jejich telefonu se mi ozval jejich vzkaz:
"Protože se blíží Vánoční období, bude tato linka dočasně uzavřena. Prosím, zavolejte příští rok." K tomu už nemám ani slov. Je vidět, co je to za šmejd!