Zdravím, včera se mi podařilo zničit sluchátka,tak si chci pořídit nová. Chtěl bych aby byly dobře zpracovaná (tak aby kdyby spadla na zem aby se nerozbila), byla náhlavní a měla mikrofon (pouze na skype). Používat je budu na hraní her a poslech hudby, takže je budu připojovat k PC, MP4 a PS3. Cena by měla být do 700Kč nebo do 1000Kč kdyby byla bezdrátová.
Předem díky za každý tip.
Nová sluchátka Vyřešeno
Re: Nová sluchátka
Za sebe doporučím Creative Fatal1ty Gaming Headset. Jsou kvalitní, dobře drží, nebolí z nich uši. Velká výhoda je odjímatelný mikrofon.
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jsem za tyhle
Díky za tip. Nevíte ještě někdo o nějakých bezdrátových? Nemám moc rád dráty, pořád někde překážejí a rozmotávat je taky není sranda. Cenu jsem posunul na +/- 1500 Kč, pochopil jsem že za 1000 se nic kvalitního sehnat nedá. Našel jsem tyto http://www.czc.cz/sony-mdr-rf865rk/93037/produkt nemáte s nimi někdo osobní zkušenost?
Zkušenost s nima nemám. Ale sluchatka za 1 600 musí být kvalitní.
- PowerfulCZ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
no ale pokud chces bezdratova a s mikrofonem tak tyhle http://www.alza.cz/sony-ps3-wireless-st ... 286747.htm jsou sice hlavne na PS3 ale daji se bez problemu pripojit i na PC maji vydrz tusim az 7 hodin podle zateze.
BTW ty co si postnul ty (http://www.czc.cz/sony-mdr-rf865rk/93037/produkt) nemají mikrofon.
EDIT: Vlastním jak ty Creative Fatality tak i tyhle SONY
BTW ty co si postnul ty (http://www.czc.cz/sony-mdr-rf865rk/93037/produkt) nemají mikrofon.
EDIT: Vlastním jak ty Creative Fatality tak i tyhle SONY

- foxasz
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Creative Fatal1ty jsem měl do doby, než jsem si já chytrák přejel kabel
... Zkusil jsem to pájet, povedlo se, ale vydrželi už jen asi 3 měsíce, pak přestalo hrát jedno sluchátko (standartní vada všech headsetů) a nejsem si tak uplně jistej, že to bylo tím přejetím, spíše byla vada v kontaktu ,,někde". Na rychlo jsem zašel do obchodu a koupil si tenhle headset, nečekal jsem od toho vůbec nic, nechtělo se mi zrovna kupovat drahé a došel jsem ke zjištění, že jsou mnohem pohodlnější než Fatal1tky a zvuk je stejný, alespoň já jsem nezaznamenal rozdíl + kvalitnější zpracování mikrofonu + i přídavné vibrace (které nepoužívám - nepotřebuji je), mám je půl roku a ještě s nimi nebyl sebemenší problém, za sebe mohu jedině doporučit.

Notebook ASUS N61VN-JX079X
CPU: Intel Core 2 Quad Q9000, 2 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GT240M, 1 GB, DDR3, CUDA
RAM: 4 GB (2+2), 1066 MHz
HDD: 500 GB, Serial ATA
HEADPHONES: Genius HS-G500V Gaming
MOUSE: ROCCAT Kone +
MOUSEPAD: ROCCAT Sense (glacier blue)
CPU: Intel Core 2 Quad Q9000, 2 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GT240M, 1 GB, DDR3, CUDA
RAM: 4 GB (2+2), 1066 MHz
HDD: 500 GB, Serial ATA
HEADPHONES: Genius HS-G500V Gaming
MOUSE: ROCCAT Kone +
MOUSEPAD: ROCCAT Sense (glacier blue)
Re: Nová sluchátka Vyřešeno
Tak jsem objednal Fatal1ty, a jsem nadmíru spokojen. Sice mě škrtí když je mám okolo krku, ale to je jen maličkost. Jinak ti Sony vypadají luxusně, škoda jen že jsou tak drahé. Ještě jednou díky všem co mi pomohli a zamykám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3845
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2670
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3328
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4099
-
od Kadel33